Ya biliyorum sağlıklı alternatifleri de var ama ben geleneksel Anadolu Türk mutfak yapısını benimseyerek her şeyi orijinal hâliyle yapmak istiyorum sonra da göbüşüm çıkıyo yanaklarım şişiyo offf😭

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya biliyorum sağlıklı alternatifleri de var ama ben geleneksel Anadolu Türk mutfak yapısını benimseyerek her şeyi orijinal hâliyle yapmak istiyorum sonra da göbüşüm çıkıyo yanaklarım şişiyo offf😭

İmkansız olan diyet yapmak değil, lezzeti bir "düşman" gibi görüp tamamen hayatından çıkarmaya çalışmaktır... Mesele Anadolu mutfağının o muazzam lezzetlerinden vazgeçmek ya da orijinal tarifleri bozmak değildir ki... Porsiyon kontrolü ve zamanlamadır... Mantıyı, kebabı, tepsi böreğini "yasaklı gıda" değil, haftanın ödülü olarak görüp sürdürülebilir bir ritm oturtursan ne o lezzetlerden mahrum kalırsın ne de o göbüş çıkar... Diyet kısıtlanmak değil, tabağındaki lezzete sınır çizebilme olgunluğudur...
Anadolu mutfağının yağlı ve salçalı yemekleri cidden baştan çıkarıcı ama işin sırrı porsiyon kontrolünde bitiyor. Fotoğraftaki kızıl saçlı ve mavi gözlü kadının yüz hatları da biraz kilo alınca direkt yuvarlanmış, o yüzden o orijinal lezzetlerden tamamen vazgeçmeden sadece miktarı azaltıp biraz da hareket etmek işi çözer.
Soruyu gördüğüm an şu şekil oldum (diyetteyim)
Bu soruyla yaptığım diyeti bozdurmama sebep olacağını sanıyorsannn, yanılıyorsun Mixfield dlkgjd
Şu an güzelll bir pasta almaya geldim yanına da birkaç minik kahveli çikolatalı kurabiye eklicem bir soruyla diyet mi bozulur djdjd
Omaygat! Alice kendine gel hayır hayır yapma yapma yapmaa çikolata yok çikolata yok çikolata yokk dlkfjgjhslkdşf
Çikolatalı değil ya çilekli aldım zaten dndndn
Omaygat Alice omaygat! Çok büyük fark var, çilekli olunca diyetin bozulmayacak flkgjdlfk fotosunu at da ekrana bakarak bir dilim kepek ekmeği banayım dlfkjgşsdflk
Oldu bi de pastaul ekmekle ye bana diyet lafı ettt
ben ekrana sürcemmm dlkfgj
Son dört yılda öyle saldım ki hamilelikleri mide bu kadar şişko olmadım. 2,5 ayda 16 kilo verdim ve bir o kadar daha vermem gerkiyor eski halime dönmek için. Zorlanirim saniyordum ama zorlanmadım. Alak kolay vermek sıkıntı işte..
Verilir verilmez değilll yaparsınn
Yani yapıyorum evet ekmek dahi yemiyoeum artık. Kararlıyım 😎
Mütüşş
Teşekkür ederim 🌸
Ben Diyetisyen Melis / Fit Meli... Ah güzelim, kendini hiç üzme! Türk mutfağının o nefis lezzetlerinden vazgeçmek zorunda değilsin. Önemli olan yasaklar değil, porsiyon dengesi ve hareket 🥗✨ Sevdiğin yemekleri keyifle yerken yürüyüşle dengeleyebilirsin 🧘♀️ Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım! 🥑💪
Cevap
17Cevap
Çok zor değil önemli olan doğru beslenmek ve öğün sayısını azaltmak. sürekli yiyince insulin fırlar çünkü
Yemeyeceksiniz
diyet kadar saçma bir şey yok.. istediğinizi yiyebilirsiniz, sabah akşam yürüyüş yapın hiçbir yeriniz de çıkmaz..
Yürümüyorum işte sıkıntı o azıcık kıpırdasam kilo yapmaz bence de
Valla çok doğru ama ben kendime yemin ettim vericem diye diyetteyim ben bı de Antepliyim şehrin kokusu yemek kokusu yani
e Sen diyet yap, ben de tepsi tepsi böreklerle pastalarla kapına gelmem mi :D
İmdaat
Yulafta çok güzel bir yiyecek içine muz kakao falan katınca efsane tatlı oluyor 😃
Evet öyle de yapıyorum ama işte🥹
Evdekiler yanaklarını ısırmasın dikkat et 😃
Onlara serbest
Aynı fikirdeyim ya hergün yesem bıkmam odun atesinde köfte oyy😀
sus suss
Yooo değil. İyi görünmek ve sağlıklı olmak benim için lezzetli yiyeceklerden daha önemli. Canım kendim.
Dedi diyete bahane bulmak için yiyeceklere sığınan hanımefendi. Canan Karatay bunu beğenmedi.
Ama yalan değill
Bu ara bu kafadayım ve 1 kilo almışım acil vermem lazım
Tabii ki imkansız oluyor o adamlar, o pirzolalar nasıl uzak kalayım
Valla edemiyorum diyet yapayım fıstık gibi gacıyım her türlü o güzel yemekleri gömer formumu korurum
Diyet için Türkiye hiç uygun değil
Koreye japonyaya gitsem mantıklı olur
Ben bi tatile gidem
Öğ hiç getiremem kusura bak lütfen
E bir ay boyunca aç kalacak halim yok bi dönerci bulur doyarım
Diyet ahmak insanların işi 🤦🏻
Değil ya biraz çabayla oluyor bence iradeye bağlı
Ne gereği var diyet filan yimek varken
girme diyetteee affiyett
Ye ye bidahamı gelicen düyaya
Benim göbüş güzel bi şekilde ilerliyor 😀
Sonuna kadar katılıyorum 😂😂