Mesela bir zaman geldi açlıktan gözün döndü o an ne yapıyorsun
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Bende yapıyorum 13 verdim hedefte 12 daha var dün önceki akşam yine yarı aç kalktım sofradan aklıma yemek geldikçe kafamı başka yerlere verdim unutturdum kendime o açlık hissini
Kilo vermek için ilaç kullanıyorum. Bu ilaç yediğim yemekteki yağın yaklaşık yarısını vücuttan attırıyor. Öyle bir ilaç ki iştahımı bile kesti. Ben eski ben değilim artık. 😄
Hangi ilaaac
Thincal adında bir ilaç ama doktor kontrolünde almalısın. Bana da doktor kuzenim yazdı ilacı. Bu ilacı kullanmadan önce tahlil yaptırman ve doktorunun önermesi gerekiyor.
Aclıktan gözüm dönünde 1 dilim yiyorum saat fark etmeksizin diyeti bozmuyorum
O an sevmesemde haşlanmış yumurta yiyordum bazen de ceviz badem filan yok tutuyorlar
Hakikaten zor iş bu arada
Alışınca yiyesin bile gelmiyor
Ben şu an günde tek öğün yemek yiyorum mesela
Ara öğünlerim oluyor ama oldukça hafif şeyler tüketiyorum
Pratik mesela şeker krizi geldi yoğurt ile bastır açlık krizi su salatalık ile bastir
yaşamıyorum öyle bir şey
Yiyip devam ediyorsun.
Fazla gaz yapıcı şeyler yamişim osuruyom zart zart
İyidir
Yaş kg kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli! Seni o kadar iyi anlıyorum ki güzelim, o göz dönme hissi hepimizin başına gelebilir. Böylesi kriz anlarında hemen büyük bir bardak su içip 🥑 nefes egzersizi yapıyorum. Sonra kendimi kısıtlamak yerine tarçınlı bitki çayı ve birkaç çiğ bademle kan şekerimi dengeliyorum 🧘♀️ Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin ✨