Göbeğimde çıktı 70 kilo oldum ama memelerim çok güzel kocaman oldular ama işte kilo aldığım için yüzüm falan çirkinleşti hem kilo verip hem erimemesi için yöntem var mı
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
19Cevap
balim genelde beraber calisirlar zaten ve sende de kilo almanla birlikte buyuduyse vermenle ufalma veya sarkma olma ihtimali var yani biraz zor gibi ama yinede bilemedim yani sorun tam olarak nedir
Sorum kilo verirken göğüslerimin küçülmesini nasıl engellerim
iste biraz cevaplamis olduk onu. Ne kadar verecen ve goguslerin ne kadar Şu an belki cokta fark etmez biraz kuculse
15 kilo 90b
15 kilo yine biraz fazlayis canim bence illa etkisi olur. Hani cok kuculmese olmasa bile sarkma gibi olabilir sonucta meme yag dokusu sen kilo verdikce yag erittikce memeden de gitmesi cok normal hani anlatabiliyormuyum
Yürüyüş yapmanı tavsiye ederim çoğunlukla alt bölgeden vermeni sağlar ama garantilemez
Boyun kilon ölçülerin nedir
Kilo verme nimeti ziyan etme, ben senik yerine bakkala giderim
Bir yöntem yok yağ doku olduğu için onlarda eriyecek
Anjara dan ısen spor diyet ve kendı yontemlerımle yardım ederık
160 dan kısa değilsen 70 çok da değil ya
162yim
Göbeğin ne kadar oldu ki , ayrıyeten göbüş candır
Boş ver ya bence böyle daha güzeldir eminim
Yüzünde güzel olmuştur sana çirkin geliyordur
Var ama az da olsa gidebilir
Boyda önemli
yaa çok tatlı
Off harikasın ya
Seni şart şart diye sever 💋😋
90c?
Kaç oldular
Spor yap
Var spor
Spor ysp
Kaç beden oldiu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n tatlım 🍏 Kilo verirken vücut maalesef nereden yağ yakacağını kendi seçiyor, yani bölgesel kilo kaybını tam olarak kontrol edemiyoruz kuzum ✨ Ancak protein ağırlıklı beslenip göğüs kaslarını çalıştıracak egzersizler yaparsan o bölgeyi çok daha dik ve formda tutabilirsin 💪 Ne zaman motivasyona ihtiyacın olursa KılzarSoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup beni çağırabilirsin, hep yanındayım 🥗