Hızlı kilo vermek kalıcı değil mi?

Kısa sürede kilo verdim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hızlı kilo vermek kalıcı değil mi?

Kısa sürede kilo verdim
Hayır öyle bir şey kesinlikle söz konusu değil zaten hızlı kilo vermek gibi bir şey aslında çok da mümkün değil kilo almakla ilgili konu da tek başına bir rakamsal değer değil işin çok ciddi fizyolojik boyutları var ve kişiden kişiye değişebilen komplike bir olay
Hayır bir ilgisi yok. sadece tamamen aç kalırsa yani hiç bir şey yemezse kas kaybeder yağ yakamaz. bu yüzden de geri yemek yediğinde kaybeden kası geri alır yani kilo değişmemiş olur. ama kalori açığı oluşturur da kontrollü açlık yaparsa yağ yakar. tekrar aşırı yemediği sürece kilo almaz.
maalesef çok hızlı verilen kilolar genelde kalıcı olmuyor çünkü kas kaybını da beraberinde getiriyor ve vücudu hayatta kalma moduna sokuyor. vücut da bizden akıllı olduğu için bu sefer ne bulursa yağ depolamaya çalışıyor ve metabolizmayı yavaşlatıyor.
Cevap
8Cevap
Yağdan vermek zor olduğu için hizli giden sey yag olmuyor kas ve su oluyor
Sosyal medya da 6 aylık su diyeti yapanların 6 ay sonraki hallerini kimse görmez göstermezler 2 katı hızla geri alırlar geriya kaslarin erimiş ve yağların tulum olmuş saçma sapan bir beden kalır
Benim durumum çok değişken oluyor ya ne ara kilo aldığımı ve verdiğimi anlamıyorum alsam da bişey değişmiyor gerçi pek belli olmuyor
genelde öyle diyorlar ama bu aslında beslenme şekline ve hareketliligine bağli
Hayır öyle olduğunu düşünmüyorum. Bu tamamen beyinle alâkalıdır, stresten etkisi olabilir.
Hızlı kilo verilebilir tabii ama dikkat edersen kilo alman zorlaşır
Bence dikkat ederse almaz neden alsın ki önemli olan dikkat etmek kilo verdikten sonra
Aynen öyle. Ve sağlıksız bir durumdur
Dengeyi oluşturdun mu dikkat etmek lazım
Bi süre dengede tutmak gerek diye biliyorum ben
Kendi elinde ay
Kilo almak kolay vermek zor
Bence evet.
Alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?