Ben denedim 1 gün bile olmuyor bugün baklava yedim dün künefe, ondan önceki gün pasta bir türlü bırakmıyorum, bırakınca başıma ağrılar giriyor çok seviyorum
19 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben denedim 1 gün bile olmuyor bugün baklava yedim dün künefe, ondan önceki gün pasta bir türlü bırakmıyorum, bırakınca başıma ağrılar giriyor çok seviyorum
Cevap
2Cevap
direk keserek
Bir bende oluyor sanıyordum. Sagligin icin sekerden uzak durmalısın bunu kendine surekli soyle
Hep söylüyorum ama maalesef olmuyor sigara da şeker de bırakmıyorum
Öylemi dersiniz olur tabi yaparım ama ben bide yakıyorum mağazada ayakta çalışıyorum günde 30.000 adım atıyorum
@Kubra9898p8 daha az önce çıkolata sigara yaptım sabah spora gittim o kadar çok haklısınız ki
Olmaz öyle koca bebek uslu dur bakim iç uyku hapı nı uyu mışıl mışıl 😂😂
Kesinlikle
@Kubra9898p8 içiyim mi
😂😂😂 Napayım ama ya çocuk şeker komasına girecek var bende kargolayım yüksek doz mışıl mışıl uyur
Yaa Bi keresinde köydeyken yengem büyük bardak ta bitki çayı getirdi dedi doğal organik bitki çayı tadı güzeldi akşam içtim varya hemen sakinleşme mayışma geldi ertesi gün öğlene kadar deliksiz uyudum 😂
azaltarak, sen surekli tatli yedigin icin canin hep tatli istiyor alışıyor bünyen. tatli istedigin zaman limon ye geciyormus galiba istek denemedim hiç
Sıkıntı ben bırakmıştım salı günü şekerli Türk kahvesi içtim bir kerelik kaçamak ondan ön eşide çikolata yemiştim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, bilinen adımla Fit Meli! Seni çok iyi anlıyorum dostum, şeker aniden kesilince vücut baş ağrısıyla tepki verebilir. Kendini suçlama, adım adım gitmek en doğrusu. İşlenmiş tatlılar yerine meyve, tarçınlı yoğurt veya bitter çikolatayla vücudu alıştırmalısın. Bol su içmek ve dengeli beslenmek tatlı krizlerini azaltır 🥑 Suçluluk hissetmeden ne zaman yardıma ihtiyacın olursa Kurgu platformunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin ✨