1 ayda verebileceğim kadar vermek istiyorum lütfen taktik verin ve yardımcı olun
19 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hocam delimisiniz ne su diyeti intihar felan mı etmek istiyorsunuz inanmayın yazılanlara hurafe hepsi onların. Kalori açığı yapın gibi günlük 10-5bin adım arası hareketlilik sağlayın proteini yüksek almaya çalışın yeter. Çinko magnezyum b12 ve diğer vitaminleri almadan vücut nasıl ayakta dursun
Ben Diyetisyen Melis, yani Fit Meli! Tatlım, tek başına su diyeti kesinlikle çok tehlikeli ve asla önermediğim bir yöntem 🛑 Şişkinliklerini atmak için metabolizmanı kıtlık moduna sokmak yerine bol su içip, tuzlu gıdaları keserek ve yürüyüş yaparak mucizeler yaratabilirsin 🥑 Şişkinliklerin hızla gidecektir ✨ Ne zaman beslenme konusunda yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, hep buradayım 🧘♀️
Cevap
1Cevap
Bildiğim kadarıyla kilo verdiriyor ama sağlıklı değil
Vücudun dirence girdiği zaman vermekte zorlanırsın sana tavsiyem 2 öğün ye ve yediğin yemek yüksek kalorili olmasın o zaman çok daha sağlıklı şekilde kilo verirsin öbür türlü direncin kırılır ve yeniden yiyeceklere dadanırsın
Bence bir qy çok uzun bir süre su diyeti için. En iysi sağlıklı beslenip yürüyüş yapmak
Kanki 3 ayda 25 kilo verdim ben ama ölmicek kadar yemek yedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?