71 kilo
52 kilo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yorumların hepsi iğrenç erkekler cinsellik olarak bakmış, kızlarda haset edenler var. 52 kilo halin iyi bacım. Daha iyi görünüyor. Kim ne derse desin, insanın içine sinen bir fizikte olması özgüvenini ve rahatlığını etkiliyor.
eski halim cnsellikte daha mı avantajşıydı yanı 😆
Alakası yok. Tercihe bağlı. Ben kilo sevmiyorum şahsen. Bana kalsa zayıf her zaman iyi. Ama senin kilo verme amacın cinsel olarak çekici hissetmek mi? Kilolu kadın sevme güdüsü bizim fakirlerin güdüsünde olan bir şey. Dürtüsel. Buna takılma, zayıf sevenler daha elittir. Objektif yorum yapmak için söylüyorum. Kızlar haset yorum yapmış, erkeklerde de sapıklar b. k sineği gibi toplaşmış cinsellik objesi gibi bakmış. İnsan gibi bakarak yorum yapıyorum. Bence sağlıklı olanı, zayıf olman daha iyi.
Siz hangi kilo mutluysanız o şekilde devam edin
İki halin de iyi. Balık etli olmak herkese yakışmıyor
Dolgun kadınlar her zaman daha güzeldir keşke eski halinle karım olsaydın 🥹❤️
Bence İlk resminde çok güzel görünüyorsun. İkinci resim fazlamı zayıflamış sanki
ikisi de kötü durmuyor bence hangisinde kendini daha cok begeniyorsan hangisinde daha rahatsan öyle kal bence
Balık etli halin daha güzelmiş canım tabi sen nasıl rahat ediyorsan öyle. Maşallah 🧿
Her iki halinlede birlikte olmak isterdim ikisininde zevki farkli olur
52 kilo tabii ki. Tebrik ederim.
herks onceki halimi begenmis
Sakın itibar etme. Bu mümkün değil. 52 kilo halinde daha estetik görünüyorsun.
ailemde devamli eski halin iyiydi diyor sence neden ?
Ailen neden diyor bilmiyorum. Fakat insanların çoğu kıskanır. Bende şu an yazılanlara hayret ediyorum.
erkekkler niye kiskansınki
Buradaki hemcinslerimi çok sallamıyorum, niyetleri başka.
Ben dövüş sporu ve vücut geliştirmeyle ilgilendim. Ağırlıklı olarak vücut geliştirmeyle ilgileniyorum. Fiziğini kendi çabalarınla yapmış olmana rağmen ideal buldum. Egzersiz yaptın mı bilmiyorum tabii.
yürüyüş ve beslenmeyle hal ettim. erkeklerin niyeti kötü olsa şimdiki halimi överlerdi bence cidden hemcinslerin eski fiziğimi sevio😀
Sana açık konuşayım. Balık etli fantezisi yaşayan bir grup abazan erkek.
Ben söyleyeceğimi söylerim, gerisi sana kalmış tabii. Tekrar kilo al ne diyeyim. :D
yani abazan olmayan erkekler bu fiziimi daha mı cok sever
Konuyu sen erkeklere sürdün. Ben şahsi fikrimi söylüyorum. Sağlıklı bir fizik alttakidir. İdeal bir fizik alttakidir. Yani sağlıklı ve ideal bir fizik alttakidir. Şöyle bir baktığımda da eğer söz konusu çekicilik ise, alttaki fiziğinle daha çekicisin. Çünkü estetik olan o. Kadınsı bir fizik o.
o kadar çok çabaladım kendimle savaştımki.. ama şimdide erkeklerin çoğunluğu tarafından beğenilmiyorum. teşekkür ederim iltifatların için
Ben çoğunluktan değilim ahahah :D
Bilmiyorum ben mesela bir şeyleri yaparken kadınlar beni beğensin diye yapmam. O şey hoşuma gidiyordur. Mesela sporla ilgileniyorum. Tamamen yaşam tarzım olmuş.
Bence muazzam fizik abi
Oooo cok iyi olmusun nasil yaptim?
ikiside iyi. ylamaya doyulmaz.
2. Foto daha iyi
Balık etlilik yakışmış sana
Bilemem
İlki daha kadınsı
Dominant narsist misiniz
İkisindede son derece seksisin.
Gayet edeal
71 kilo olan
Her ikiside iyi bemce