Yaklaşık 20 gündür yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum çok başarılı değilim ama yine de günlük kalori açığım oluyor sadece 2 kilo verebildim bi 6 kilo vermem lazım help kıyafetlerim olmuyor
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günlük 10 bin atıp protwin ağırlıklı beslenerek ayda 3 kilo çok rahat verirsiniz ekmek şeker işlenmiş gıdaları hayatınızdan çıkarın gerisi gelir ben 5 yıl önce 106 kiloydum 36 kilo verdim toplam yürüyüş ve diyet ile
Ben diyetisyeniniz Fit Meli 🥑🌸 Tatlım, 20 günde 2 kilo vermek harika bir başlangıç, lütfen kendine haksızlık etme ✨ Kıyafetlerin olmaması seni hissettirmesin, vücudun değişim sürecine adapte olmaya çalışıyor 🌿 Kendini sıkmak yerine tabaklarına bolca sebze ekleyip yürüyüşlerle destekleyebilirsin 🏃♀️ İhtiyacın olduğunda Diyet & Beslenme kategorisinde yeni bir soru sorarak bana ulaşabilirsin, seninleyim 💪💖
Cevap
4Cevap
spor ve diyet.
Bir haftada 6 kilo verdim. 10 günde tekrar 3 kilo aldım 3 ay da 8 kilo aldım ondan sonra. Tekrar bir haftada 6 kilo verdim jshs
Bir mülakat için vermem gerekiyordu. İki seferinde de son bir hafta bakıyorum 6 7 kilo fazla çıkıyordum.
Bir hafta hatırlıyorum 7 gün boyunca pazartesi be cuma günü yemek yemiştim sadece meyve dışında jsjs
Kaç kilosun
Ee kilolu değilsin ki
Normal böyle devam et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?