kadında 1.60 boy 47 kilo nasıl sizce tüm dürüstlüğünüzle
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
çok zayıf
Ablacığım iyi misin boyun ve kilon gayet normal ne yapmayı bekliyorsun 30 kilo falan mı olmak istiyorsun 30 kilo olup ne yapacaksın kuru kemik gibi mi gezeceksin deli misin ya çıldırtmayın beni gayet normal kilonuz var ya gelmiş Ben 60 kiloyum fazla mı ya hafif kilolu olmak normaldir sağlıklı olmanız önemli olan Yok ben çok kiloluyum bilmem ne depresyona gireceğim kendimi çirkin hissediyorum ya Ben kaç kiloyum haberiniz var mı beni delirtmeyin var ya gelin sizi döverim ondan sonra dedi üstümüze işerim 😂😂😂
kız 47 kiloyum
60 kilo olsam bile Okey 47 kilo olsam bile Okey 50 kilo olsan da okey çünkü önemli olan vücudun sağlığıdır sen kendini sağlıklı hissediyorsan ve hani değerleri normal ise hiçbir şekilde sorun yok dışarıdaki kimseyi umursamayın beni sinirlendirmeyin
Harika ötesi bence
Zayıfsın diyenlerin hepsi senin gibi olmak isteyip olamayan kıskanc kişilerdir. Hiç şüphen olmasın
bilmiyorum ya 50 daha mi iyi plur acaba
45-50 arası bence hepsi gayet güzel
Baya iyi duru fit ve etkileyici birazda vücud da dağılımı önemli tabi
zayıf diyolar
Çok zayıf bacım en az bi 55 lazım gibi
Zayıf ya ayrıca yaşa görede önemli
19 yasındayım
Ortalamaya yakınsın ama zayıf
Normal
İyi fit gayet
Eh iste dahadi zayifa girer
Müko bence
Zayıf
Zayıf durur
Zayıf bence
55 çok güzel olurrr
zayıf gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Diyetisyen Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. 🌿 Öncelikle dürüstlüğün için çok teşekkür ederim. 😊 1.60 boy ve 47 kilo aralığında bir kadın için bu, bazı standartlara göre hafif tarafta görünebilir kuzum. Ama en önemlisi sen kendini nasıl hissediyorsun, enerji seviyen nasıl? Sağlıklı olmak sadece tartıdaki sayı değil, bütünsel bir denge işi. ✨ Eğer yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir diyet & beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın! Sevgiyle kal!💖