Kilo verdim ve vermeye devam ediyorum. Kac kiloya kadar dusersem zayif gorunurum sizce?
Cevabın nedir?
Daha fazla verirsen kemikler sayılır duruma geleceksin buda hoş durmuyor
06 Yorumla
Soran+1 yılAma bu sekilde cok kilolu gorunuyorum
Soran+1 yılEvet 20 kilo filan verdim
Soran+1 yılVücut seklimi duzeltmek icin ne yapmam gerek
- +1 yıl
Göbek ve göbek yanlarında fazlalık gözüküyorsa mekik çekebilirsin. Göbek yanı için sopa hareketi var onu yapabilirsin. Bacaklar baldırlar için bisiklet sürmen veya koşman en iyisi olacaktır. Bunları bizzat kendimde yaptım 90 kilodan 75 e indim. Ondan sonrada zaten bu hareketlerle ve ekstra hareketlerle vücudumu yaptım.
En İyi Cevaplar
58'e felan düşmelisin. Mumbar dolması gibi olmanın da alemi yok?
014 Yorumla
Soran+1 yılDusmek istiyorum ve dusecegimde ama idealin kac olacagini kestiremiyorum
Soran+1 yılTeşekkürler. ben garanti olsun diye 55 e suseyim sonra 3 kilo alirsam filan :)
- +1 yıl
Düştükten sonra almak biraz zor oluyor yani kilo verirken o mantıkla hareket edin. Gerçi 3 kilo kolay alınabilir. Bir de zaten vücudun toparlanma süreci de olacak. O kiloya hemen indiğinde vücudun ilk başlarda şekilsiz de olabilir, zamanla oturacaktır yani. Bunu da hesaba katarsanız daha iyi olur.
Soran+1 yılOzellikle basen kismini nasil eritebilirim? Sporla ilgileniyorsaniz yardimci olur musunuz?
- +1 yıl
Basen bölgenle ilgili yapman gereken tek ve en iyi spor hafif tempoda yavaş yavaş hızlandırarak koşman. Çok hızlı koşmana gerek yok, günde 2 saat koşsan en geç 2 ay içinde istediğin basenleri elde edebilirsin. Tabi koşarken dizlerine kendine doğru çekmen önemli yani ne kadar çekersen o kadar iyi olur. :)
Bütün bunları yaparken yağlı yiyecekleri tamamen kesmen veya olabildiğince aza indirgemen önemli. (Patates kızartması, fast food ürünler için diyorum.) Normal öğünlerinde diğer aile bireylerinden farklı bir şey yemene gerek yok ama artık 2 yiyorsan 1 yemeye dikkat etmelisin.
Soran+1 yılBen 20 kilo verdim spor bisikleti sayesinde. Bisikleti ayakta suruyorum ve kollari oynar kullaniyorum. bu da kosmak gibi basenlere etkili olur mu?
Soran+1 yılKosmaktan baska care yok o zaman. iki saat yavas tempo günlük yeterli olur degil mi? O kadar koşup sonucsuz kalmak istemiyorum :/
- +1 yıl
Hafif tempoda yavaş yavaş hızlandırarak yorulduğunda ara vererek koş tabi ki. Yorulduğunda ara vermezsen hamlayabilirsin, sonra koşmaktan nefret edersin. Hem sinirlerinde gerilebilir kramp gibi sorunlar yaşama yani ara ver yorulduğunda nefeslerini iyi bir şekilde alıp ver. Ama kendini iyi hissettiğinde tekrar başla yine hafif tempoda daha sonra biraz hızlandırırsın. Sonucunu kesinlikle alırsın düzenli bir şekilde yaptığında. :)
Soran+1 yılUmarim pes etmem :/ cok tesekkur ederim kosmayi deneyecegim
- +1 yıl
Pes etme sakın. Dediğim gibi yorulduğunda aman kilo vericem diye zorlarsan pes edersin çünkü hamlarsın muhtemelen. Bir de bu koşu sayesinde vücudun da düzgün şekillenebilir göbek ve bel çevrende fazlalığın varsa onlarıda atarsın. Yediklerine de dikkat et tabi.
Neyse koşarken terini soğutma sakın. ;)
Soran+1 yılCok cok tesekkur ederim:) dikkatli ve duzenli olacagim.
60 da yeterince zayıf gösterir ama en iyisi 58-59 boyun çok iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 10kilo vermeyi düşünüyorum:)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
19Cevap
+1 yıl55 58 arası ideal panpa :)
12 Yorumla
Soran+1 yılTam da düşündüğüm gibi Teşekkürler:)
- +1 yıl
patlat bir eig'de kopalım madem :) :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl60 ol tam olur :)) kalça ise tavsiyem hiç verme
133 Yorumla
Soran+1 yılTum derdim o zaten birde biraz göbek. O gobek nasil eriyecek bilemiyorum :/
Cevap sahibi+1 yılBak sana açık konusayım kalça erkegi cezbeder sıkı olsun varya elini bir sallarsın dört dönerler
Soran+1 yılOyle bir beklentim yok ama yinede Teşekkürler yorumunuz icin
Cevap sahibi+1 yılİlla sokaktaki erkeğe yap demiyorum bu eşinde olur demek istediğimi anladın mı :)) göbek için mekik çek 1 ay 50 defa günde göbek kalmadımı bırak kas olmaya başlar filan
Soran+1 yılOzellikle basen nasil incelir?
Cevap sahibi+1 yılSquat ve emekleme poziyonunda ayaklar sırayla 20 kadar 90 derece şeklinde yukarı doğru kaldırılıp indirilerek 1 ayda basen kalmiycaktır
Soran+1 yıl90 derece kaldiramam ki :/ baska bir secenegim var mi
Cevap sahibi+1 yılYa öyle değil duruyorsun diz kapağı doksan derece olcak şekilde tutcaksın onu sabit şekilde sonra baldır kasları ile kaldırcaksın tüm bacağı
Soran+1 yılPardon ya benim aklim 180 dereceye gitti. Bunu deneyecegim tesekkurler.
Cevap sahibi+1 yılKemiksiz olsan bile yapamazsın onu :))
Soran+1 yılBende o yuzden afalladim bir an :D
Cevap sahibi+1 yıl:)) dikkat et :))
Soran+1 yılKosu eritirmis. Sizce faydasi olur mu?
Cevap sahibi+1 yılEvet kesinlikle göbek özellikle çok çabuk erir ama bir süreden sonra daima kaslar gelişir o yüzden kas kızda iyi olmuycağından proteinlerden uzak dur
Soran+1 yılZayiflamak yerine kas yapmam degil mi?
Cevap sahibi+1 yılKas yaparsan daha zayıf gözükür 70 kilo olursun :)) protein alma kas olmaz sebze tüket bol bol
Soran+1 yıl70 mi :@ ben kilo vermek icin o kadar ugrasiyorum bu benim icin rezalet bir sonuc olur
Cevap sahibi+1 yılProtein almıycaksın kas fazla ağırlık yapar :) mesela 100 kilo ark. Vardı benim kaslı filan 1.80 boyunda zayıf duruyorlardı niye kas ağırlığı yağdan fazladın daha yoğundur ama dikkat et protein alma derken arada al yoksa vucüt bir sefer üreme organlarını kullanır kısır filab olursun bide özellikle yağdan sonra üreme organları yakılır yaşamak için onlara ihtiyacı yoktur vücudun sonra göz filan derken gidersin
Soran+1 yılTamam protein konusunda daha dikkatli olacagim :)
Cevap sahibi+1 yılTabi kilo verdikten sonra bol bol yemede rahat kullanabilirsin :) ama kesinlike karbonhidrat dengesine dikkat et ortalama senin günlük 2500ila 2700 kalori lazım 2000 aldığı düşün mesela vücuttan 500 veya 700 yakılcaktır kendini illa sporlar sınırlama diyette yap :)) bu arada o protein yakma olayı vucütta yağ kalmadığı zaman olur yani en az 30 gün aç kalman lazım gözünü korkutmak istedim biraz proteinde al yani arada :)
Soran+1 yılYediklerime dikkat ediyorum bu sayede daha rahat kilo veriyorum bence. Bu arada protein olayi gercekten korkuttu :D
Cevap sahibi+1 yılAma cidden böyle bir tehlikesi var mesela çok aşırı kaslı erkekler protein hapı kullanıyorlar ve sadece kas kısmı protein kullanınca kısırlaşıyorlar :)
Soran+1 yıl:@ Allah korusun. Erkeklerinde işi zor
Cevap sahibi+1 yılYok ya onlar şu çok itici sadece iğrenç adamın kası değil kasın adamı var olanlar :)
Soran+1 yılBencede abartilmamali :) ciliz olmasim yeterli sismeye gerek yok
Cevap sahibi+1 yılAynn fit biraz kas yeter li zaten genelde tüm kızlar öyle seviyor hatta genelde değil hepsi :))
Soran+1 yılBilemiyorum :D o islerle ilgilenmedigim icin.
Cevap sahibi+1 yılYok ya ama cidden öyle :)
Soran+1 yılBilemiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha siz kızlardan korkulur vAllah :)
Soran+1 yılBen o gözle bakmam :D diger kizlar istediklerini yapabilir
Cevap sahibi+1 yılHahaha tamam hepimiz bacı kardeşiz ula siz varya :)) güldürdün beni ya
Soran+1 yıl:) genelleme yapma ciddiyim
+1 yıl5 kilo kadar düşsen zayıf görünürsün
14 Yorumla
Soran+1 yılBiraz daha fazla vermeliyim sanirim. kilo fazlam cok gibi :/
- +1 yıl
Sanırım :/ Göremediğimden pek yorum yapamadım ama neyse
Soran+1 yılYinede teşekkür ederim:)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl170 her türlü pozisyona gelir kötü olur mu haksızlık etme
025 Yorumla
Soran+1 yılSapikligin lüzumu yok.
Cevap sahibi+1 yılkötü birşey demedim hem kimsin necisin bilmem resmin felanda yok neyin sapıklığını yapayım? övgü dolu sözler söyledim daha ne her erkek ister yani
Soran+1 yılBu sekilde düşünmen hoş degil benim icin.
Cevap sahibi+1 yılsadece senin için demedim ki 170 boyundaki tüm kızlara düşünerek söyledim 160 desen çok kısa ayakta olmaz, 180 desen kazulet gibi hoş olmaz 170 ideal sonuçta yaş aralığın 18-24 gösteriyor yani baya da var. Ozaman sen hariç deyim sen alınma
Soran+1 yılUzerime alinmaktan ziyade bir erkegin onune gelen herhangi biriyle bu sekilde konusabilmesini hos gormuyorum.
Cevap sahibi+1 yılnormal ya sen gizlisin ben gizli ne var bunda cinsel sorular bölümden biz neleri cevapliyoruz ne mücadeleler veriyoruz bir bilsen
Soran+1 yılHersey normallesmis zaten.
Cevap sahibi+1 yılinternet böyle birde işsizsen piskolojin iyice bozuk oluyor ne yapacaksın böyle işlerle uğraşıyoruz gerçekten bende pek menmun değilim ama durduramıyorum kendimi
Soran+1 yılIssizligi kabul etmiyorum sahsen. Is begenmemektir o :/
Cevap sahibi+1 yılsen bilgisayar mühendisine asgari ücret verirsen tabi beğenmem
Soran+1 yılKendini gelistirmen gerekiyordur. tecruben yoktur
Cevap sahibi+1 yıl1500 2000 arası normaldır de asgari ücret nedir yav nasıl bir ülkede yaşıyoruz, adam çıksın lafı uzata uzata din anlatacam diye "oruç tut namaz kıl haram yeme yalan söyleme" gibi herkesin bildiği şeyleri ballandırarak anlatsın 400 500 bin tl maaş alsın ben burada mühendisim 1500 2000 ni çok görsünler başlarım ben web site yaparak zaten kazanıyorum sana niye geliyim şu akp bir defolup gitseydi iyi olacakta
Soran+1 yılAkp defolup gider bencede ama gitsede ulke yine ayni ulke. kafa ayni insanlarda. belkide ise yeni basladigin icin oyledir ozel sektorde kimseye birden cikarip o kadar para vermezler. biraz zaman harcamalisin sanirim
Cevap sahibi+1 yılkafa eski kafa ben ona kızıyorum abd ülkesinin %50 geliri bilişimle sağlanıyor bizim hükümetekilerde çıkmış ne ooo internet şeytan işiymiş fazla bulaşmamak lazımış binali yıldırım söyledi youtubede var , sen böyle adamlarla nereye gideceksin keşke abd vatandaşı olsam arkadaş nefret ediyorum bu geri zekalılardan.
Soran+1 yılAbd ninde kendi icinde baska sorunlari var. Bizim burada elestiri yapmamiz maalesef ki birsey degistirmeyecek. O yuzden isine basla asgari ücretlede olsa sonradan zamanla yükselecektir
Cevap sahibi+1 yılpiyasdaki mallar olmasa asgari ücreti kabul eden mecbur 1500 yükselteceler ama para bulduk diye hemen zıplıyorlar oğlum sen koskoca bilgisayar mühendisin ülkede kaç tane vardır 50 bin olsun hadi 80 milyonluk ülkede 50 bin kişiden birisin asgari ücret nedir çalışmam abi 1500 veremeleri gerek.
Soran+1 yılPat diye vermezler. bir sekilde inatlasman senin zararina olur. Hem web tasarimcisi da cok kayniyordu bir ara ya o konuda işlerde ileride tikanirsan? Gec olmadan basla bak kardes tavsiyesi dinle:)
Cevap sahibi+1 yıl1500 e bulurum ya teknokentler asgari ücret veriyorda fabrikalar 1500 2000 arası veriyor bir kaç holdingle görüştüm 40 gün önce geçen mesaj attım hala değerlendiriyor diyorlar olumsuz olsa söylerlerdi bence hükümetin kurulmasını bekliyorlar.
Soran+1 yılHayirlisi olsun. cok güzel bir mesleğin var bulusun elbet hakettigin yerlere gelirsin. bu konuda psikolojini bozma.
Cevap sahibi+1 yılöyle tabi sende yorumum için kusura bakma nerelere indik:)
Soran+1 yılOyle bir yorumun altindan bunlarin cikmadi garip :) sorun degil
Cevap sahibi+1 yılkötü insan değilim abazada değilim kızlarsoruyora farklı bir tarz getiriyorum ama bazıları gerçekten hak ediyoröyle entrasan sorular var ki ama senin gibileri de arada kaynadı özürdilerim:)
Soran+1 yılÖzür dileme gerçekten sorun değil. Öyle birisi olmadigini belli ettin zaten:)
Cevap sahibi+1 yıltşkler:)
Soran+1 yılBen teşekkür ederim:)
+1 yıl55 -60 arası olursan daha fit gözükebilirsin.
09 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler:) 55 e dusmeyi planliyorum
- +1 yıl
:) yaparsın. Neler yiyorsun?
Soran+1 yılSabah kahvaltisi ve aksam yemegi yiyorum. tatli yok varsada bir catal. Bir de spor:)
- +1 yıl
öğle yemeğini atlama ama sakın. hiç bişey yememek veya çok az yemek birşey ifade etmez. Dengeli yemen önemli öğün atlamadan. Bide protein ağırlıklı beslenirsen daha cabuk yağ yakarsın. Protein ve Su unutma!
Soran+1 yılProtein kasa ceviriyormus ama
- +1 yıl
:) çevirirde emin ol hemen çevirmiyor. Yani 6-7 ayda ancak 1-2 cm büyür :) Hemen çevirseydi etrafında Hulk'lar dolaşırdı :)
Soran+1 yılO zaman protein almakta sakinca yok :)
- +1 yıl
Tabiki zaten bayan olduğun için yiyeceğin besin miktarı sınırlıdır. Yani oturup 8-9 haşlanmış yumurta yiyemezsin :)
Soran+1 yılTabiki :D
+1 yıl58 olursan çok daha iyi görünürsün..
01 Yorumla
SoranTeşekkürler:)
+1 yıl5 veya 6 kilo vermelisin.
03 Yorumla
Soran+1 yıl55 ideal olur diye düşünüyorum ama :/
- +1 yıl
55 kilo iyidir bence ama. 170 55 koruyabilirsen böyle git
Soran+1 yılUmarim:)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok iyi balık etli..
19 Yorumla
Soran+1 yılAşırı balık :)
Cevap sahibi+1 yılBazıları balık sever :) şu anki halini koysaydın daha net konuşabilirdim :)
Soran+1 yılBen yinede 55 e dussem iyi olacak :)
Cevap sahibi+1 yılDüşme böyle süper :)
Soran+1 yılHic super degil kiloluyum bence
Cevap sahibi+1 yılBuna biz karar veririz sen değil ve görmesemde balık et iyidir diyorum :) :)
Soran+1 yılHayatim boyunca kilolu oldugum icin sorunlar yasadim. 83 kiloyu gordum ben. dalga konusu oldum. O yuzden gercekten zayif biri olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin.
Soran+1 yılYinede Teşekkürler :)
+1 yıl58 kilo
110 Yorumla
Soran+1 yıl55 olayim 3 kilo pay birakayim :)
- +1 yıl
Bana sorsan 52 zaten. Senin göbeğin vardır şu an eminim
Soran+1 yılGobek basen :/maalesef var ozellikle o kisimlari nasil eritecegimi kara kara dusunuyorum
- +1 yıl
Senin her gün koşman lazım ayrıca evde squat yapman lazım yoksa şekilsiz bir kalçaya sahip olursun :D
Soran+1 yılAyakta bisikletle kilo veriyorum bunu da kosmaktan sayamaz miyiz:D bir de squat in ne oldugunu bilmiyorum :/
- +1 yıl
Youtube'a gir squat yazdığın zaman binlerce video çıkıyor zaten eğilip kalkma hareketleri kısaca :D vücut ölçülerin kaç belin çok mu kalın
Soran+1 yılVucut olculerime dair bir fikrim yok :) omuzlarim geniş ama etli degildir oyle. Biraz gobegim var fazlaca kaca ve basende topluanmis halde kilom
- +1 yıl
O zaman squat şart, haddinden fazla büyük ve şekilsiz bir kalça çoğu erkeğin tercihi değil :D
Soran+1 yılBende sevmiyorum kurtulacagim bir an once umarim :)
- +1 yıl
:))
Boy cok iyi. Fit duruyosan skinti yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılBoyumdan memnunum ama kilolu oldugumu dusunuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyuna göre 10 kilo daha vermelisin ,)
09 Yorumla
Soran+1 yılTam da planladigim gibi :)
Cevap sahibi+1 yılhadi bakalım bol şans ,)
Soran+1 yılTesekkurler bir bucuk ay sonra ideal olurum :)
Cevap sahibi+1 yılbide kendini tarfi et bakiyim :D
Soran+1 yılNe acidan?
Cevap sahibi+1 yılfiziki özellikler - esmer kumral sarışın göz rengi v. s. ;)
Soran+1 yılEsmer ama acik tenliyim. Siyah goz siyah sac siyah kas. Bildiğin siyah yani:Dnoldu ki
Cevap sahibi+1 yılGözüme canlandırayım dedim ama işe yaramadı :)
Soran+1 yılAnlatilacak bir ozellik yok siradan yani :)
- Sağlık konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılbir 5 daha vermen lazım en az
02 Yorumla
Soran+1 yıl10 kilo vermenin ideal olacagini düşünüyorum. Teşekkürler:)
- +1 yıl
Kesinlikle 😊
+1 yıl62 falan iyi bacaklarini incelt az
015 Yorumla
Soran+1 yıl62 olursam yine kilolu olurum:/
- +1 yıl
Az etli ol cop gibi olma
Soran+1 yılBir deri bir kemik olmak her kizin hayalidir ama istesemde olamam herhalde
- +1 yıl
Olursun istesen ama olma
Soran+1 yılKucukken kilolarim yuzunden cok dalga konusu oldum:) artik zayıf birisi olmak istiyorum
- +1 yıl
Naparsan yap
- +1 yıl
:D.
Soran+1 yılSağol ya
- +1 yıl
Ama laf anlamiyonki :D
Soran+1 yılSizinde kilonuzla dalga gecilseydi bir zananlar sizde laftan anlamazdiniz:)
- +1 yıl
Cop gibi ol kocan begenmesin yine kilo al :D
Soran+1 yılOyle bir kocam olacaksa hic olmasin :)
- +1 yıl
Gorursun :D
Soran+1 yılOyle bir kocam olmayacagi icin sorun yok :D
- +1 yıl
Ok kib bay :D
- Sağlık konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılBence iyi ama az daha ver
05 Yorumla
Soran+1 yıl10 kilo daha vermeliyim
- +1 yıl
5 kilo da olu.
Soran+1 yıl10 kilo vereyimde sonra alirsam sıkıntı olmasin :)
- +1 yıl
tabi 10 kilo ver garanti olsun :D
Soran+1 yılTamam bir ay ya da bir bucuk ayimi alacak:)
Sağlık konusunda 486 cevap paylaştı. Şişkosun bı 10 kilo versen iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir 10 kilo daha :)
hatun güzelse rakamlar uygun
03 Yorumla
Soran+1 yılRakamlar uygun degil bence hala kiloluyum
Soran+1 yılPeki Teşekkürler
60 olsan yeterli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam yerindesin.
17 Yorumla
Soran+1 yılKiloluyum hala
Cevap sahibi+1 yılSelülitin var mı?
Soran+1 yılButun kilom basen ve kalcada toplanmis durumda
Cevap sahibi+1 yılSquad çalış bacak çalış ve kardiyo yap.
Soran+1 yılTesekurler. Bunlari internetten arastiracagim o zaman ne olduklarini nasil yapildiklarini bilmiyorum:)
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle faydalı yememe içmemek dikkat edersen 2 ay da istediğin fiziğe kavuşurrsun.
Soran+1 yılUmarim :)
+1 yıl60 olman gerek 😏😏
10 Yorumla
+1 yılIyi iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl60 olsan kafi
10 Yorumla
+1 yılİyi bence :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ama kilo fazlam var gibi :/
- +1 yıl
Dert edilecek türden değil ki
ideal
01 Yorumla
Soran+1 yılKiloluyum diye dusunuyorum
50 iyidir.
03 Yorumla
Soran+1 yılAşırı zayif olmaz mi :/
Soran+1 yılHayir ben 55 diye dusunuyordum da.
+1 yılbence fazla
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet. bir 10 kilo daha vermeliyim :/
- +1 yıl
eig deki arkadaş güzel anlatmış ama :) Bize gerek kalmamış :D
- +1 yıl
55 kilo iyidir bence ama. 170 55 koruyabilirsen böyle git
Soran+1 yılUmarim :) cok azimliyim bu konuda
- +1 yıl
yaparsın ben eminim. Burdan bile alıyorum azmini
Soran+1 yılCok tesekkur ederim:) dalga konusu olmak istemiyorum artik bu yuzden bu kadar azim
- Sağlık konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yıl55 56 iyidir.
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler oyle planliyorum :)
- +1 yıl
Umarım dilediğin kiloya ulaşırsın.
Soran+1 yılTeşekkürler:)
+1 yıl58 falan düş bırak.
01 Yorumla
Soran+1 yıl55 e duseyim alma payi kalsin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl55 kg
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl57-58
01 Yorumla
Soran+1 yıl55 olayim pay birakayim :)
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!