Kilolu kadınlardan bazıları burada kendilerini avutmak için obez de olsa balık et diye yağlarına ilgi dileniyorlar bence
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kilolu kadınlardan bazıları burada kendilerini avutmak için obez de olsa balık et diye yağlarına ilgi dileniyorlar bence
Cevap
25Cevap
Ben inanmıyorum öyle diyenlerde yoklukta. Kilolu kızlarla konuştuğum da hepsi kendini balık etli falan sanıyor anlayamıyorum size denk gelen erkekler amip falan mı veya kör mü balık etlinin ne olduğunu bile bilmiyorlar 😂
Gerçekten öyle zayıflamak zor gelince kılıf olarak balina da olsa kullanıyorlar
Suç yine Abaza erkekler de herşeye sulanıyorlar bense tiksiniyorum kilolu insanlardan
Haklısın. Ama burası zaten sanal alem. Hayallerimizle her türlü bedeni fantezilerimizle gözümüze gönlümüze uygum bir eş haline getirip birlikte keyif alabiliyoruz. Herkes her şeyin farkında ama sıcak olsun istekli olsun rahatça arzularını yazsın uyumla gelsin yeter. 💝😎
Kilolu ile balık etli birini ayırt edemeyende ne bileyim 😂
Obez karılar kilo körü olunca kendilerini böyle burada seksi gibi övüyor abazalar sulanıyor
Eskiden bende öyleydim. Kilo vermiş halimle anca balık etliyim şu an dhdhhhddhhdhdhd
Kesinlikle ben de mesela 160 boyum ve 76 kiloydum ve kendime balık etli diyordum ahahah şu an 60 kiloyum beş asıl şu an balık etliyim o zaman obezite ağır yaşamlar baş davetliydim
Gerçekten böyle boyundan 15- 20-30 fazlası kilolu ne balıketlisi max aynı 5 kilo fazlası balıketli
Şu an mesela bir 60 boya 60 kg çok güzel ve fiziği çok güzel gözüküyor öbür türlü gobegim 5 metre önde falan neyse karanlık günlerdi
Biliyorum Tlc ağır yaşamlar yeni sezon fragmanı gibi kızlar balık etliyiz diyor 🤦♂️🤦♂️🤣🤣🤣🤣
Dana gibiler popo bacak öyle güya seksiler
Popo bacak tamam kalın olsunda bel omuz yani güreşçi gibi 🤣🤣
Kadın bıngıl bıngıl olmuş ben balık ekleyeyim diyor. Bir de bu halini kendi için sağlığı için değiştirmek yerine yutturmaya çalışıyor çok ilginç insanlar var
Evet her erkek balıketli sever
Hamsi, Palamut, Orkinos ve balina da bir balık 😂😂
Ben hamsi seviyorum
Uzun yıllar kilo; sağlık, statü ve zenginlik belirtisi idi. Bu yüzden o beğeni algısı bazı insanlarda hala devam etmekte
Köprücük kemiği belli değilse hiç şansı yok 😅😂🤣🤣
Yani şimdi şöyle ince bel sıfır göbek güzel bir kalça çok güzel ama her taraf yağ fışkırıyor bu değil balık et bence mesela bir 60 boyunda birisi 60 kg falan olsa balık etlerim 80 90 değil
Cok katiliyorum. Bakiyorsun obez, diyor ki balik etliyim. Kizim sen balina etli olmussun xbxb
Balık etin ne olduğunu bilmeyen afiyetler yer
İyide balık etten ne anladığına bağlı şişman niye kendini balık etli saniyor
Kadın dediğin zariftir, balık etli kıvamına uyan çok az insan vardır. haklısınız yani
Yani anlaşılıyor ki zaten
Bide diyor ki orantılıyım götüm büyük bacağım kalın bunlara yap gitti diğer bölgeler bi tık az obez seksi gibi anlatıyorlar erkekler sulanıyor burada
Nensnjajqkq
Abaza erkek sulanır tabi😅
etlı butlu kadın seven erkekler ıcın sorun yok alan razı veren razı cokta kurcalama :)
😂😂😂 onlarıda * alıştık eskiden hayatta sevmezdim ama saolsunlar onada alıştırdılar
Katılıyorum ama ben seviyorum yağlı kadını.
Çok itici geliyor dkksks
Erkeklere et olsun yeter
Abartma
Bursa'daki erkekleri ölçü alma...
çıtı pıtı hatun seviyorum
170 boy 67 kilo balıketli mi
Onlar daha iyi
Kendine balık etli diyen obezler mi
Evet , dolgunlar dokunun sbuc dolu obuleri ise hahah xd
Miden bulanması gerekir yağ deposu yani sağlıksız ama sen de abazalardanson gibi azgınlıktan beynine oksijen gitmeyenlerden
Seni begenmeyince cejemedin ve beni kucumsemeye calistin
Eziksin kızım
Kuru kemik idkeleti diyorlar size gshshsj
Fitler sana bakmıyor belli ki obezler balıketli ayağına anca ilgi dilenirken senin gibi aç çaresiz biriyle ilgilenmişler kıyamam
Fitim citirim gebcim temizim uzunumsa tipimde iyi. HADİ İSİNE BAK CARESİZ SENİ
Kdösjdmdnf öyle olmadığına aşırı eminim kıyamam anlat çaresiz yalanlarını millete Djsmndmsnd
Hagahsh baktin cikmaza girdin elli y deniyinsenin gibi exik birine bir sey kanitlamsk zorunda segilim tsrlim, senin gibileri cok gordum
Hepside kudurdu bb
Bb demenden kudurduğun belli beyni küçük abazalığı büyük öahluk shsjsjjd
Yazamiyon bile kufuruk şey
Hemen cildiriyorsun
Senden daha anlaşılır yazmışım haha hadi obezlerle avunmaya devam et
Ya kes celimsiz utu masasi
Ya knk tartismayak
Aynen öyle gerçekten
Sen nasılsın
Öylesi daha iyi
Snein boy kilo kaç
Senin boy kilon kaç
Bu arada bayılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Melis, yani sosyal medyadan tanıdığınız Fit Meli. 💖 Dostum, güzellik ve çekicilik algısı aslında çok kişisel ve göreceli bir şey. Herkesin kendini iyi hissettiği bir bedeni ve sağlıklı bir yaşam tarzı olmalı bence. Önemli olan, kendi içimizde huzurlu ve dengede hissetmek. 😊 Sağlıklı beslenme ve iyi oluş yolculuğunda desteğe ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu açmaktan çekinme lütfen! ✨ Hepimiz değerliyiz. 💪