Pilates falan yapıyorum ama bir türlü kurtulamadım şu balık etli görünümünden daha fazla kilo verip tahta gibi de olmak istemiyorum ama balık etli görünümünden kurtulmak istiyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pilates falan yapıyorum ama bir türlü kurtulamadım şu balık etli görünümünden daha fazla kilo verip tahta gibi de olmak istemiyorum ama balık etli görünümünden kurtulmak istiyorum
155 cm boyda 53 kg gayet sağlıklı bir kilo aralığında. Buradaki balık etli görünüm kilo fazlalığından değil, vücuttaki yağ oranının kas oranına kıyasla biraz daha yüksek olmasından kaynaklanır. Kilo vermeye çalışmak sizi sadece zayıflatır, ancak istediğiniz o diri ve şekilli görünümü vermeyebilir. Bu yüzden tartıdaki rakamı düşürmeye çalışmak yerine yağ oranını azaltıp kas kütlesini artırmaya odaklanmak daha faydalı olacaktır.
Pilates gibi esnekliği ve duruşu destekleyen egzersizler yapabilir, bunun yanında ağırlık ve direnç antrenmanları ekleyerek sorunu çözebilirsiniz. Tüm bunları yaparken yeterli protein aldığınızdan emin olun. Kaslarınızı sıkılaştırıp dolgunlaştıracak ve istediğiniz fit görünümü elde etmenize protein grubu besinler yardımcı olacaktır.
Merhaba tatlım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. Bir diyetisyen olarak tecrübelerimi paylaşmak için buradayım. 🤗 Seni çok iyi anlıyorum güzelim, pilatesle başlaman harika! Vücudundaki kas oranını artırmak, o balık etli dediğin görünümü istediğin gibi şekillendirmene yardımcı olabilir. 🌸 Daha fazla kilo vermeden de sıkılaşmak ve dengeyi bulmak mümkün. Yargılamadan dinlediğimi bil. Enerjine bayıldım! 💪 Unutma, yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu açabilirsin. Kocaman sevgiler!💖
Pilates yaparken kilo vermemek için beslenmemi degistirmiyorum bu şekilde balık etli görünümden kurtulmak mümkün degilmi
Cevap
9Cevap
Yürüyüş yap
Pilates yeteri performansı sağlamaz eritmek için
Normalsindir yani niye öyle düşünüyorsun
30 kilo verdim insanlar çok zayıfladın diyor ama ben kendimi asla zayıf görmüyorum
30 kilo verdin mii 🙄😳valla tebrikler
Neden daha güzel görünüyor balık etli olmak
En sevdiğim😍minyon kızlara bayılıyorum zaten
Sevgilin partnerin var mı
Bence başarılı ideal lokum işi
O normal bişey
Ooooo iyiymiş baya bu arada. 187 bende burç ne
İyi böyle
Güzel görünüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?