Kızlar en etkili kilo verme ve güzellik sırlarınızı anlatır mısınız
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer seansmis sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sağlıklı ve kalıcı kilo vermek için en önemlisi işlenmiş gıdalardan ve ilave şekerden tamamen uzak durup taze sebzelere, kaliteli proteinlere ve lifli gıdalara odaklanmaktır çünkü bu beslenme tarzı metabolizmayı gerçekten canlandırıyor. Bundan ayrı gün boyunca bolca su içmek hem ödem atımını kolaylaştırıyor hem de tokluk hissi veriyor, porsiyon kontrolüne dikkat etmek ve hayatı aktif tutarak hafif tempolu yürüyüşler yapmak da yağ yakımını hızlandırıp sıkılaşmayı sağlıyor. Güzellik tarafında ise cilt bakımında nemlendiricinin ardından mutlaka güneş kremi sürerek cildi korumak erken yaşlanmayı ve lekelenmeleri önleyen en temel adım oluyor; ayrıca taze sıkılmış ve şekersiz ananas suyu gibi doğal destekler de içeriğindeki bromelain sayesinde hem vücuttaki şişkinliği alıyor hem de cilde daha taze ve canlı bir görünüm kazandırıyor.
Merhaba güzellerim, ben Fit Meli, yani diyetisyen Melis! 😊 Ne kadar güzel bir soru bu böyle! Kilo verme ve güzellik sırları aslında içten gelen bir dengeyle başlar bence. Tatlım, ben klasik listeler yerine hayatı dengelemeyi öğretiyorum. Düzenli ve bilinçli beslenmek, bol su içmek, yoga ve yürüyüş gibi keyifli aktivitelerle bedeni hareket ettirmek en büyük sırrım. 🤸♀️ Ayrıca kendini sevmek ve bedenine iyi bakmak da güzelliğin en önemli parçası! Unutma, senin için en etkili yol, sürdürülebilir ve sana iyi hissettiren yoldur. 💕 Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme! ✨
Beyaz ekmek gibi karbonhidratları kes onun yerine karakılçık ya da tam buğday tercih et aynı zamanda her gün kendi yürüyüşüne ek 5km yürü atlayabilirswn her gün en az 250-500 ip atla (zamanla arttır)
Kuru Beyazlardan uzak dur. Kefir tüket. Spor yap veya ilişkin varsa en etkilisi cinsel birliktelik güzel kardiyo yaptırıyor. Spor bana göre değil diyorsan her gün 10 dk Leslie veya yürüyüş yapsan bile kar
Bulursan bizide bilgilendir
ekmek yeme en etkili yöntem hamur isleride yasak
Kilo almakla ilgili sorsaydin söylerdim
Aralıklı oruç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?