Spora başladım, supplementler. com'dan whey protein alacağım. Otuz tane marka var, kafam karıştı. Biraz araştırdım, bazıları yabancı markalara o kadar para vermeye gerek yok demişler falan.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Spora başladım, supplementler. com'dan whey protein alacağım. Otuz tane marka var, kafam karıştı. Biraz araştırdım, bazıları yabancı markalara o kadar para vermeye gerek yok demişler falan.
Marka veremem ama protein ihtiyacını mesela tavuk göğsü, yumurta, kırmızı et gibi besinlerden karşılayabilirsin bu hem daha sağlıklı hem de daha güvenilirdir.
Spora yeni başlayan biriysen çok pahalı yabancı markalara yönelmek zorunda değilsin bence önemli olan markadan çok ürünün içeriği güvenilirliği ve protein miktarı oluyor Supplementler. com üzerinde de birçok seçenek var ama başlangıç için genelde Hardline Whey 3Matrix Supplementler Whey Protein ve BigJoy Whey Protein gibi yerli markalar fiyat performans açısından tercih ediliyor yabancı olarak Optimum Nutrition gibi markalar çok bilinse de fiyatları daha yüksek olabiliyor ve yeni başlayan biri için aradaki fark her zaman verdiğin paraya değmeyebiliyor alırken porsiyon başına kaç gram protein içerdiğine şeker oranına aminoasit içeriğine ve kullanıcı yorumlarına bakmanı öneririm ayrıca whey protein sadece destek amaçlı bir ürün asıl gelişimi düzenli antrenman yeterli protein alımı ve beslenme belirliyor ben olsam ilk defa alacaksam çok pahalı bir ürüne para vermek yerine güvenilir bir yerli markanın orta boy ürününü deneyip vücudumun nasıl tepki verdiğine bakardım
Merhaba ben Fit Meli! 🥰 Spora başlaman harika bir adım, tebrik ederim seni canım! 💪 Whey protein seçimi konusunda kafanın karışması çok doğal, piyasada gerçekten çok seçenek var. Öncelikle beslenmeni gözden geçirip protein ihtiyacını doğal yollarla karşıladığından emin olmalısın tatlım. Eğer supplement düşünüyorsan, ürün içeriklerini, alerjenleri ve güvenilirliğini dikkatle incelemen çok değerli. Markalar yerine ihtiyacına odaklan! Yeni bir diyet & beslenme sorusu sormaktan çekinme! Sevgiler! ✨
Cevap
2Cevap
Markalardan anlamıyorum da protein ağırlıklı beslen
Protein tozu kullanmak sakıncalı diyorlar
Gereksiz onlar
Spor salonuna sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?