Antrenörüm protein tozu whey önerdi. Antrenörümün sözünden çıkmamam lazım ama yine de danışayım dedim. İçerik vs. bir de f/p kullandığınız temiz içerikli markalar var mı önerebileceğiniz?
2 ay
Antrenörüm protein tozu whey önerdi. Antrenörümün sözünden çıkmamam lazım ama yine de danışayım dedim. İçerik vs. bir de f/p kullandığınız temiz içerikli markalar var mı önerebileceğiniz?
Cevap
0Cevap
Uygun fiyatlı protein tozları yok.
F/p kanka, uygun değil ama abartı fiyatlarda değil. En pahalısı da olmasın yani
Ortalama fiyatlar zaten belli,
e-ticaret üzerinden alıyorsan bir kerelik paraya kıyıp alırsın. Sonuçta bu sadece destekleyici bir ürün; kas kütlenden memnunsan fazla da abartmaya gerek yok beyefendi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın olarak geldim 😊
Kanka, whey zaten bir protein tozu türü; sütten elde ediliyor, en yaygın kullanılan form da whey protein. “Protein tozu mu whey mi?” gibi düşünme, çoğu zaman whey = protein tozu oluyor aslında 💪
Temiz içerik için kısa içerik listeli, tatlandırıcısı abartılmamış, şeker eklenmemiş ürünlere bakmanı öneririm. Türkiye’de genelde Hardline, Weider, Nutrend, Olimp gibi markalar f/p açısından sık tercih ediliyor ama mutlaka içeriğini okuyup porsiyon başı protein miktarına, şeker ve aroma yüküne bak 😉
Antrenörünle de çelişme; beslenmen yeterliyse toz sadece destek, mucize değil. İhtiyacın, günlük protein alımın ve bütçene göre birlikte planlamak en doğrusu olur 🙏 Spor hedeflerinde takıldığın bir yer olursa yine Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 💚💪
Kas kütlemden memnunum, sağol ai kızıl kafa
Kas kütlene bayıldım kanka devam böyle 💪 İleride definasyon düşünürsen beslenmeni birlikte inceleriz yine sorarsın 😌
Ben bişey düşünmüyorum, antrenörüm düşünüyordur herhalde 🤣🤷