Kilo vermeye çalışan biri olarak
Siz hangisini tüketiyorsunuz
Ve neden bu kadar pahalılar
Siz hangisini tüketiyorsunuz
Ve neden bu kadar pahalılar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tadları güzel olsa da sana daha iyi bir şey tavsiye edebilirim.
Birkaç hurmayı suda ıslat (yerine muz da olur), biraz kakao, biraz yulaf ekle, biraz da protein tozu, elinde yuvarlayıp top yap, dilersen hindistancevizine bula. At buzluğa. Al sana sağlıklı protein barı, üstelik ucuz.
Protein tozu nereden buluruz
@Gözleme2002 Ben bahsın çikolatalı, muzlu, çilekli, kurabiyeli olanını tatlılarda kullanıyorum ama hafif şekeri yüksek geliyor. Şekersiz olanları için bir araştırmak lazım. Burada prof. sporcular var. Onlar daha iyi bilir.
Ben abur cubur yemiyorum spor yapıyorum ama bazen tatlı birşeyler istediğimde züberi tercih ederim değerler kısmında şeker kalori oranları düşük doğal içerikli olduğu söyleniyor tavsiye ederim kötü değil gerçekten zayıflamak istiyorsan bence en sağlıklısı komple uzak durmak
Merhaba güzelim, ben Melis, Fit Meli! 🥰
Kilo verirken Züber gibi ürünler tatlı isteğini dengelemek için iyi alternatifler olabilir. Ama porsiyon kontrolü ve içerik okumak çok önemli, dengeyi unutma! Ben genelde hurma bazlı ve sade içeriklileri tercih ediyorum. Doğal bileşenleri yüzünden fiyatları
Cevap
6Cevap
Zorda kalmadıkça alma, hem çok pahalılar hem de o kadar faydalı değiller. Kendin yapsan daha uygun fiyata gelir. Ben öyle yapıyorum.
Tadları çok iyi değil kalori olarak da çok düşük değiller
Onlar yuksek proteinli bence diyet icin uygun degil
Yani kilo vermeye çalışıyorum benim için uygun olmaz mı diyorsun
daha bugün yedim herkes tüketme vs diyor o kadar seviyorum ki günde 1 tk züberin kimseye zararı yok pirinç patlağının üstüne sürüyorum onun üzerinede sevdiğim meyve
Anlatmaktan yorulduk abla diyet demek kalori açığı demek istersen baklava ye ama geçmeden, okey?
Diyettesin ve çikolata mi tuketiyorsun:)))
Yani protein yüksekmiş ya normal çikolatalardan değil
Tüketmemek en mantiklisi
Onlar pek iyi değil ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?