Özel Günler & Hijyen konusunda 1,3b cevap paylaştı.
Pelerin fiyatını indirsinler ona da razıyız yani çikolata olmasa da olur. Bu nasıl fiyatlar kardeşim gece korumalı boylar 100 lira kara çıkmış. Şaka gibi. Biri ped fiyatlarına lütfen artık bir dur desin.
Ki ben pedlerin her ay 15 tane olacak şekilde her kadına ücretsiz verilmesi taraftarıyım. 5 kısa, 5 uzun, 5 orta şeklinde herkese bu sağlık hizmeti verilebilirdi aslında.
Biz hizmeti sadece çalışanlar yemekhanede bedava yemek yesin olarak görüyoruz aslında hizmet bir bütün anlatamıyoruz. Bu dediğim olması gereken ama anlatamazsınız.
Kesinlikle olmalı hatta pedlerden vergininde kaldırılması dusuncesindeyim , her ay 40 50 lira kimse vermek istemez , neyseki istifçi bi insanım 1 yil yetecek kadar var , birde parası olmayan ne yapacak , birde benim gibi 6 7 gün olan ne yapacak, bunlar hep sıkıntı
Bunun utanılacak bir şey olduğunu ifade eden kim çok merak ediyorum. . . Bu bir ifade mi yoksa kadınlar üzerinden prim yapmaya çalışan ped markalarının sloganı mı? (#Utanılacakbirşeydeğil)
feminizm ve popülizimin harman salatasından başka başka bir şey değil. Yıl olmuş 2022 halen 1982 imiş gibi gibi propaganda yapıyorlar. Fiyat Kalite ile rüşt ispatlamak yerine propaganda yapıyorlar.