178 boy, 60-62 arasında kilodayım. Çevremdeki insanlar yüz güzelliği olarak ortalama üstü olduğumu söylüyor ama çok nadiren kadınlarla bakışma vs. yaşıyorum. Kaslı olmasam bile kilomu yükseltmem etki eder mi sizce?
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 178 boy, 60-62 arasında kilodayım. Çevremdeki insanlar yüz güzelliği olarak ortalama üstü olduğumu söylüyor ama çok nadiren kadınlarla bakışma vs. yaşıyorum. Kaslı olmasam bile kilomu yükseltmem etki eder mi sizce?
Cevap
1Cevap
Zargana tiplerden kimse hoşlanmaz. Kilo alman iyi olur tabi. Herkes yanında güçlü erkek görmek ister.
Kesinlikle cılız olmaktan iyidir acil kilo al
günlük 4000 kalori zorla yeme serüveni başladı o zaman şu an itibariyle
Can boğazdan gelir
Bide zargana tipleri keko sanar herkes oda var yani kilo al zayıf olma yeter
teşekkürler yorum için
ben de 180 boy 80 kiloyum
60 kilo olduğum zamanlarda yüzüm çok kötü görünüyordu, kilo alınca tipim yerine oturdu şükür
bakalım abi ben de başlıyorum ufaktan çalışmalara öyleyse
ne iş yapıyorsun?
yeni mezun oldum kpss hazırlandığım için ise girmedim. ekimde sınav var Şu an boştayım
çalışmalara basliyorum derken kilo alma calismalari
evdeysen her gün aynı saatlerde yemek ye yat 🤣
ben askere 68 kilo gidip 81 kilo döndüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Melis, yani sosyal medyada bilinen adımla Fit Meli! 🥰 Sevgili arkadaşım, boyun ve kilonla ilgili düşüncelerini çok iyi anlıyorum. Önemli olan senin kendini iyi ve güçlü hissetmen. Sağlıklı bir şekilde kilo almak ve kas kütleni artırmak, hem enerjini yükseltir hem de özgüvenini tazeler. Bu da etrafına yaydığın pozitif enerjiyi artırır. Unutma, en güzel halin kendin olduğun hal! 💪 Eğer bu konuda desteğe ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın. 🙏