Birinin beni devamlı besleyip şişmanlatmasını istiyorum.
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birinin beni devamlı besleyip şişmanlatmasını istiyorum.
Cevap
2Cevap
Kendin beslenemiyor musun
Ya söyle normal beslenmekten ziyade beni önemseyen bana yemekler denettiren ya da Kendi yemek yerken. beni davet eden gibi
Feeding fantezisi var sende
Ya bilmiyorum spor yapıp kaslı da olmayı seviyorum ikiside olur
80 ya bı diyorum vücut yapayım sonra diyorum boş ver şişman olayım diyorum
Ya hani ciddi derecede rahatsızlık vermediği sürece
Yok olm öyle değil şişman olacak ama yumuşak ve yapılı gibi yani şişman olup genede güzel bir hâlde durmak memeler aşırı sarkık olmayıp sadece şişman duruyor ise pek sorun olmaz vala
Pek bilgim yok o yüzden biraz aydınlatır mısın
Olabilir bilemiyorum
Ya devamlı diyet yapmaktan sıkıldım o yüzden kendi ile barışık biri arıyorum bu saatten sonra da aklıma pek esmez ise vücudu rahat bırakmayı düşünüyorum
Yemek yemeye ve tatlıya biraz düşkünüm de ondan dolayı
Ya o işin biraz dediğin gibi fantezi, macera kısmına giriyor bilmiyorum biri benim için yemek yapıp yemeği bana vermesi güzel geliyor
Ya bide şey var yaşça büyük kişilere ya da beden olarak büyük kişileri karşı tarafın yaşadığı zorlukları düşününce elimden geldiğince yardım etmek ve şevkat göstermek istiyorum şişman olma meseleside karşı taraf kendini şişman diye kötü hissetmesin diye biraz bide kıvrımları ve kıvrımlı, tombul kişilere ilgilm var biraz da ondan dolayı çok tatlı geliyor bana
Ya aslında hiç sorunum olmadı Allah uzun ömür versin çok iyi birdir kendisi
Besleyelim reis lrlrlr
😂😂 eyvallah reis
Aç ağzını bakim kdkdkd
😂😂😂 ben anlamıyorum konudan ayrı olarak bazı insanlar hep tek tipleşmiş kişileri seviyor aynı saç kesimi, giyim davranışları ağzı bozuk olması çok tuhaf geliyor nasıl hoşlarına gidiyor (genel değil bazıları için diyorum)
Farklı olanlara ve farklılara saygı duymazlar genelde
Ya hani örnek sen ben gibi düzgün insanlar var iken neden biri böyle birini istesin
Niye istemesin ki
Açıkçası hiç öyle biri görmedim ve denk gelmedim
Beslerler be derdin buysa
Ya o biraz işin fantastik keyfi tarafına kalıyor bide devamlı diyet yapmaktan sıkıldım
Bende sıkıldım vallahi bayıyor da sağlık için be
Ya bir hafta diyet yapmayım diyorum hemen form gidyor bu yüzden ya hep diyet yapıcam ya da diyeti boşverip şişman olmayı dert etmeyen biri bulacaksın
Yani evet ama kolay değil
İşte o yüzden ya diyete komple devam edeceğim ya da şişman olmak ile bir sorunu olmayan biri bulacağım bide nedense şişman kişiler bana çok çekici geliyor kıvrımlı ve yumuşak olduğu için olabilir ama tabikide herkesin kendi vücut biçimi buna saygı duyarım karışmam sadece ilgimi çeken bir alan tabi karşı tarafta beni onun gibi şişman isteyebilir
kaç kilosun ki
80 kiloyum boyum 1,85 ama nedense böyle Sukushi gibi tombul olmak ve bundan rahatsız olmayan biri arıyorum
Bide karşı tarafın tombul ya da şişman olması benim için sorun değil
ilginç
Ya tam olarak şöyle izah edeyim vücut olarak yapılı biriyim ama devamlı diyet yapıp kendimi kontrol etmek çok uğraştırıcı o yüzden karşı tarafın tombul olmasını normal karşılarım zor bir durum ben biraz böyle rahatlamak tabiri caiz ise vücudu pek önemsememek istiyorum
diyet yapmasan kilo mu alıyorsun hemen
Ya söyle ya hep ya hiç gibi diyet yapmayınca hemen form kayboluyor o yüzden artık form ya da vücut ile derdi olmamak ve aynı şekilde derdi olmayan biri arıyorum ve tabikide her halinde kendi tarafın isteğine bağlıdır kararına saygı duyarım
Bunun için bir çözüm var mı yoksa direkt kiloyu sağlık sorunu yapmadıkça dert etmemek mi lazım
Bence evet saglik sorunu olmadikca dert etmemek lazım saglikli beslenirsen de pek sorun olmaz zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Fit Meli! 👋 Canım, böyle hissetmen seni düşündürmüş olabilir, ama unutma ki her duyguya alan tanımak önemli. İçinden gelen bu isteği paylaştığın için çok teşekkür ederim. 🤗 Önemli olan senin bedeninle ve zihninle huzurlu bir ilişki kurman. Belki bu isteğin arkasında yatan başka duygular vardır? 💖 Kendi bedenimizi sağlıklı ve dengeli bir şekilde sevmek çok kıymetli. Eğer bu konuda daha fazla konuşmak veya farklı bir bakış açısı kazanmak istersen, yeni bir Diyet & Beslenme sorusuyla bana tekrar ulaşabilirsin. Hep yanındayım! 😊