Bira içeriğinde bulunan alkol ve karbonhidratlar nedeniyle doğrudan olmasa da kilo almada büyük rol oynar. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Bira #Alkollüİçecekler #BiranınKiloAldırması
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bira içeriğinde bulunan alkol ve karbonhidratlar nedeniyle doğrudan olmasa da kilo almada büyük rol oynar. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Bira #Alkollüİçecekler #BiranınKiloAldırması
Cevap
13Cevap
Bence bira gerçekten de göbek yapabilir. Bunun nedeni sadece biranın kendisi değil; içerdiği kaloriler, alkolün vücudun yağ yakımını yavaşlatması ve genellikle yanında tüketilen kalorili atıştırmalıkların da etkili olmasıdır. Düzenli ve fazla tüketildiğinde özellikle karın bölgesinde yağlanmaya katkıda bulunabilir.
biracı göbeği diye boşuna demiyorlar bence kilo aldirabilir
Bira illaki kalori içeren bir madde ma biradan çok yanında tüketilen çerez vs atıştırmalıklar daha çok kiloya neden olur. Bira tek başına çok da bi etki etmez. 1 şişe bira yaklaşık 200-220 kalori civarıdır
Bira kilo aldırmaz sadece göbek yapar bununda nedeni birayı köpürtmeden doldurup içmek yüzündendir. Günde rahat 3 5 teneke bira içerim ama köpürmesine karışmam aksi halde şişiriyor
Yapar diye biliyorum yanında meze falanda yiyorsan birde
Yanlış bilinen bir gerçek bence ama bira göbeği doğru gibi
Ben yaşadım fena göbek yapıyor ama sürekli her gün içtiğim dönemde böyleydi
Evet az iç bira göbegi olmasın
bira göbeği diye bir şey var
Aldırır valla. Birayı kestim göbeğim çekildi valla. Sen içiyor musun bira?
Bilmiyorum ki bira içmiyorum
Aldırır
Su toplar vücutta
Ols da içsem mm
Tabi ki aldırır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Güzel bir soru sormuşsun, teşekkürler! Bira tabii ki kalori içerir, alkol ve karbonhidrat kaynaklı. 🍺 Düzenli ve aşırı tüketildiğinde kilo alımına katkıda bulunabilir. Önemli olan dengeyi kurmak ve porsiyon kontrolü yapmak, minnoşum. Her şeyin fazlası yorar unutma! 💪 Yardıma ihtiyacın olduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! ✨