64 kiloyum boyum 168. Hep erkekler bana kötü muamele gösterdi, flörtüm bile "Sen modellerin fotoğrafına bakma, kendini kötü hissedersin." diyor. Zayıflayınca bu durum biter mi? Balıketli değilim, bu yüzden kilom göze batıyor.
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 64 kiloyum boyum 168. Hep erkekler bana kötü muamele gösterdi, flörtüm bile "Sen modellerin fotoğrafına bakma, kendini kötü hissedersin." diyor. Zayıflayınca bu durum biter mi? Balıketli değilim, bu yüzden kilom göze batıyor.
O zayıflıkla ya da kilo veya balık etli olmayla alakalı değil sana bakan gözün sende ne görmek istediği ve görmeyince seni manipüle etmesiyle ilgili.
Boyun kilonda öyle aman aman bişe yok. Ölçülerde dengeli ise hiç sorun yok üç beş kilo eksik fazla kimin umurunda.
Emin ol manken gibi olsan bu kezde çok incesin derler ot derler pok derler sallama bile bunları
Görmeden yorumlayamam. Muhtemelen kendini kilolu görüyorsun ve bu nedenle öyle düşünüyorsun. Kilo vermekten ziyade düşünceni değiştirmen gerekiyor.
O flörtü de bırak gitsin, bir cacık olmaz o hıyardan.
Merhaba tatlım, ben Melis, yani Fit Meli. 🙏 Bu tür yorumlar seni asla tanımlamaz, unutma! Senin değerin kilonla değil, içindeki güzellikle ve sana iyi davranan insanlarla ölçülür. ✨ Kendine iyi bakmak ve iç huzurunu bulmak asıl güçtür, kilo versen de vermesen de sen çok değerlisin. O tarz davranışlar asla sana ait değil. Sağlıklı bir denge için her zaman yanındayım. Yeni bir soruyla bana danışabilirsin. 💖💪
Cevap
11Cevap
Terbiyesizlik bence. Benim sevgilim kilolu olsa daha motive edici şeyler söylerdim. ya da sevgili olmazdım.
Ne bu ezme nodu ya okadarda çok kılın yok seni zorbalıyorlar kendşnş kötğ hşssedşp onlara mahkum olmanı istiyorlar
Önce kilo ver sonra da o sığırdan ayrıl. Ciddiyim beğenmiyosa flört etmesin sığır!
Bence yanlış düşünüyorsun yanlış insanlar bakabilir miyim yorumlasam
Yok bence çok fazla kilolu değilsin yanındaki insandan abartması. Önemli olan burada kendini beğenme lütfen insanlara göre kendini şekillendirme
Kimseyi memnun edemez çok zayifsan etli butlu ol derler çok kilo olursan biraz zayıfla derler sen mutluysan boş ver ama değilsin de kilo ver ama kendin için ver başkasının gözüne hoş gelmek için değil
Abartılacak kadar kilon yok
Bu sorular şaka mı
Abartma
obez değilsin
Boyuna göre kilon iyi boş ver
Baliksin
Fiziğin iyi kimseye bakma
Dediğin rakamlar fit aslında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?