Çok güçsüz ve dirençsiz biriyim en yakın doktora gittim ama her şey iyi diyor, reçetesiz alabileceğim vitamin var mı ve isteğim dışında etten nefret ediyorum
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok güçsüz ve dirençsiz biriyim en yakın doktora gittim ama her şey iyi diyor, reçetesiz alabileceğim vitamin var mı ve isteğim dışında etten nefret ediyorum
Cevap
5Cevap
Merz Spezial Dragees, çok memnunum, Rossmann da bulunması gerekir
20 yaşındayım yani bi sıkıntı olmaz demi bazı vitaminler yaş faln için uygun olmuyo
Ben çok memnunum hem ufacık pembe bir hap tüm önemli vitaminleri içerir yutkunmasida kolay, ben 15 yaşımdan beri kullanoyoru, hiç bir sıkıntı yaşamadım
*kullanıyorum
Ozaman pekte işe yaramamış bayadır kullandığına göre
Çok yarıyor cildim saçlarım mükemmel kur olarak kullanıyorum senede üç ay Vitamin değerlerim hepsi süper
Zaten vitaminler reçetesiz satılmıyor mu? 🤔 kan tahlilin iyi ise daha fazla uyumayı dene
Vitamin var, vitamin var. Senin kan tahlilinde eksik olan hangisiyse onu almalısın. Kafana göre davranma
Abla doktor vermiyo herşeyin iyi diyo herşeyi iyi olan bi insan üst üste bayılır mı her gün motorda giderken bayılıyodum nasıl nereye durduğumu şaşırdım her şeyi anlatıyorum tek tek ama kanımda çıkmıyo hiç bişi insan bilmez mi kendini psikolojik falanda değil
Birkaç farklı doktora git, farklı fikirler al. Sonuçların iyi diye inat ederlerse sürkeli bayılıyorum diye diret. Nörolojik olabilir mi acaba? Göz kararması, denge problemi, baş dönmesi, baş ağrısı vs. vardı mı?
Onada gittim ergenlik dedi dalga geçer gii sevgilinden mi ayrıldın dedi hani diyorum bakın bizim ailede sülalede genetik vertigo var bunun belirtiside bu yönde bu hastalıktan şüpheleniyoruz falan ama yok insanlar umursamıyo illa son evrelerine gelmek lazım hastalıkların
Bizzat Vertigo genetik test talebinde bulun. Genetik test yapıp vertigo var mı baksınlar.
Vitamin al d, a, c bol yeşil ye
İşte hangi vitaminleri önerirsinix reçetesix alıcağım
Ginseng (Panax Ginseng olan Pharmaton, Supradyn, Nature's Supreme / Ocean (Orza, Venatura
D vitamini eksikliğin olabilir
Demir eksikliği vardir
B12 demir eksik D vitamini temiz hava
a vitemini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Sürekli yorgun ve dirençsiz hissetmen hiç kolay değil, anlıyorum seni. Et sevmemen B12 ve demir gibi bazı besin ögelerini yeterince alamamana neden olabilir. Doktorun her şey yolunda dese bile, bu durumlar enerji seviyeni etkileyebilir. D vitamini eksikliği de sık görülen bir sebep olabilir. Senin için en doğru takviyeleri belirlemek adına mutlaka bir diyetisyen veya doktorla detaylı konuşmalısın. Enerjini yeniden bulman mümkün! ✨ Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme, ben buradayım! 😊