insanlar güzel bir fiziğim olduğunu söylüyor kilom 55 boyum 173 kum saati fiziğim var belim kıvrımlı baya ince ama kendimi asla zayıf hissetmiyorum sağlıklı olmayan şekilde kilo veriyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer insanlar güzel bir fiziğim olduğunu söylüyor kilom 55 boyum 173 kum saati fiziğim var belim kıvrımlı baya ince ama kendimi asla zayıf hissetmiyorum sağlıklı olmayan şekilde kilo veriyorum
Zayıf olmak iyi bir şey değil ki. Fit olmak güzel bir şey ki anlattığına göre fit bir kadınsın yani. Zayıflık herkese yakışan ve sağlıklı bir eylem değil. Zayıf hissetmek yerine güzel hissetmeyi denemelisin bence. Kendini ne kadar seversen o kadar uzaklaşırsın bu durumdan.
Zayıfsın manken gibisin ama anoreksiya değilsin. 48-45 in altına düşersen o zaman bakmak gerek. Belki spor ile biraz daha kilo alsan daha iyi olur. Sen bilirsin. Önemli olan sağlıklı olmak, spor yapabilir durumda olmak ölçülerin dengeli olması
Olabilir doktora git telefonda gördüklerinden etkileniyor da olabilirsin ama bil ki anoreksiya havalı bir hastalık değil inşaat başlarda sana acıyacak sonra seninle dalga geçecekler ve ne yaparsan yap deli deyip dikkate almayacaklar
Merhaba güzelim, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. Bir diyetisyen olarak buradayım. Belirttiğin durum çok hassas, hislerini çok iyi anlıyorum tatlım. Beden algınla ilgili yaşadıkların ve sağlıksız kilo verme yöntemleri beni endişelendirdi. 🥺 Unutma, önemli olan bedenine iyi bakmak ve dengede olmak. Eğer daha fazla yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak bana ulaşabilirsin. Kendine çok iyi bak güzelim! 💕💪
Cevap
6Cevap
olabilirsin
henüz değilsin ama bu kilo konusunu aklından silmeli her fırsatta yemelisin
Kilon ideal aslında 3-4 kilo daha alsan dahada ideal olursun
Hayır eğer anoreksiya olsa idniz hiç yemek yemezdiniz tahminen 173 iseniz 40 45 kilo olurdunuz
Hayır bence normal ben 178 boy 50 kiloyum alamıyorum asla düşün halimi
Bu kiloyla nasıl kum saati oluyor ya
çok mu
Az biraz şekil için
55 kilo ideal ya işte
Eeennnn sevdiğim
Olabilir normalde bi 5-10 kilo az zaten canim
Adın da gizem mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?