Anoreksiya olucak gibiyim?

Öncelikle merhabalar herkese iyi günler dilerim çocukken şişman kilolu bir kızdım okulda arkadaşlarım tarafından sürekli zorbalığa uğrayıp alay konusu olurdum. Eve geldiğim zaman da kardeşlerim tarafından alay konusu olurdum. En çok etkileyen olayda beni kuzenimin üniversite mezuniyet günüydü ben o zamanlar 7 yaşindaydım dışarda elimde balon Koşarak ucuruyordum. 25 yaşlarında 3 genç beni durup utanmiyormusun bu şişko halinle koşmaya böyle ben sokağa çıkmazdim deyip güldüler o an anneme babama bişey söylemeden agaç kenarına çöküp saatlerce ağladım. Konu şu ki ben üniversiteden mezun oldum bunca yaşanmışlıklar içimde birikti ve gerçekten zayıflamaya karar verdim zayıfladıkça beni övmeye bana iyi davranmaya başladilar ne kadar çok zayiflarsam dahada iyi davrandılar sonunda ben 170 boyunda 47 kilo oldum ansızın bir gün işe giderken otobüste bayılmışım kan değerlerim sıfır direk beni yönlendirdiler hastaneye hastanede acilden dahiliye ye dahiliyeden diyetisyene yonlendirildim aşırı zayıflıktan dolayı anoreksiya olduğumu öğrendim diyetisyen tam teşhis konulması için beni psikiyatristte yönlendirdi ben gitmedim kaçtım kendi başıma ilaçsız yenebilecegime inandım ve yendim iki yıldır arada tetiklesede sorun yaşamıyorum yemek yiyebiliyordum sosyallesebiliyordum. şu an tekrar ciddi bir şekilde tetiklendim tekrar aynı şeyleri yapmaya başladım zayıflamak istediğimi yemek yemiyorum yersemde kusuyorum içtiğim suyu bile geri kusuyorum isteyerek hayalim polis olmak psikiyatriste ilaç kullanirsam polis olamiycam napaca. Bilmiyorum sanırım sonum *lüm
Anoreksiya olucak gibiyim?