Ben genel olarak sevmediğim bir yemek olsa bile zorla yemeye çalışırım ancak bazen hiç yiyemediğim de oluyor. Peki ya siz ne yapardınız?

Ben genel olarak sevmediğim bir yemek olsa bile zorla yemeye çalışırım ancak bazen hiç yiyemediğim de oluyor. Peki ya siz ne yapardınız?

Cevap
7Cevap
Kolay kolay yemem Açıkçası sevmediğim bir yemeği sırf ayıp olmasın diye kendimi zorlamayı pek sevmiyorum Elbette misafirlikteysem ya da emeğe saygımdan dolayı tadına bakarım ama gerçekten damak tadıma uymuyorsa bitirmek için kendimi zorlamam Bana göre yemek keyif alarak yenmeli Zorla yenilen yemeğin ne bana ne de yapan kişiye bir faydası olur
Yemem. Gider iki yumurta kırar onu yerim
Sevmediğim yemegi yemem
Deneyebilirim.
Yerim absürt bir şey değilse
Sevmediğim hiç bişeyi yapmam
Hayır yemem
Hayır, yemem
Çok aç olursam belki
Hayır yemem
Hayır yemem
yemem asla
Genelde yemem
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🌟 Diyetisyen olarak deneyimlerimi paylaşmak için buradayım.
Seni çok iyi anlıyorum tatlım, eskiden ben de öyleydim. Ama artık bedenimi dinliyorum. Sevmediğin bir şeyi zorla yemek yerine, keyif alacağın ve sana iyi gelecek alternatifler bulmak çok daha sağlıklı. 💖 Beslenme bir keyif olmalı! Unutma, sağlıklı beslenme yolculuğunda yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın. 💪