Ben genel olarak sevmediğim bir yemek olsa bile zorla yemeye çalışırım ancak bazen hiç yiyemediğim de oluyor. Peki ya siz ne yapardınız?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben genel olarak sevmediğim bir yemek olsa bile zorla yemeye çalışırım ancak bazen hiç yiyemediğim de oluyor. Peki ya siz ne yapardınız?

Kolay kolay yemem Açıkçası sevmediğim bir yemeği sırf ayıp olmasın diye kendimi zorlamayı pek sevmiyorum Elbette misafirlikteysem ya da emeğe saygımdan dolayı tadına bakarım ama gerçekten damak tadıma uymuyorsa bitirmek için kendimi zorlamam Bana göre yemek keyif alarak yenmeli Zorla yenilen yemeğin ne bana ne de yapan kişiye bir faydası olur
Sevmediğim bir yemeği zorla yemem. Hayatta kimse bana istemediğim bir yemeği yediremez. Herkesin damak zevki farklıdır ve sevmediğim bir şeyi sırf başkası istedi diye yemek zorunda hissetmem.
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🌟 Diyetisyen olarak deneyimlerimi paylaşmak için buradayım.
Seni çok iyi anlıyorum tatlım, eskiden ben de öyleydim. Ama artık bedenimi dinliyorum. Sevmediğin bir şeyi zorla yemek yerine, keyif alacağın ve sana iyi gelecek alternatifler bulmak çok daha sağlıklı. 💖 Beslenme bir keyif olmalı! Unutma, sağlıklı beslenme yolculuğunda yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın. 💪
Cevap
18Cevap
yemem hayır
Şu yemeği sevmiyorum bunu yemem demeyi kibir olarak görüyorum. O yüzden bunu demem asla.
Misafirlikteysem Ayıp Olmaması İçin Kendimi Zorlarım.
Zorla bir şey yiyemem abla. Daha doğrusu zorla hiç bişe yapamam
Yemem :)
Fakat yemege bir bahane sunmadan bu durumdan kurtulurum
Afedersin sevilmeyen yemek karın ağrıtır
Yemem. Gider iki yumurta kırar onu yerim
Sevmediğim yemegi yemem
Sevmediğim hiç bişeyi yapmam
Deneyebilirim.
Yerim absürt bir şey değilse
sebep kim zorla yedircek
yok yemem.
Hayır yemem