DM'lere baktım, çoğu kız "Keşke senin fiziğin gibi olsam." diye yazmış. Ben 3 yıl düzenli spor yapıyordum. Şu an salona gitmiyorum ama düzenli besleniyorum. Evde en çok karın için mekik, plank ve bacak kaldırma; kalça için squat, hip thrust ve glute bridge yapıyorum. Düzenli beslenme ve istikrar bence en büyük farkı oluşturuyor.
Fiziğini beğeniyor musun, senin gibi vücut için nasıl spor ve beslenme lazım?
istikrar en önemlisi beslenme düzenli olmalı ve sağlıklı şeyler yemek önemli uykuda oldukça önemli be geriye spor kalıyor zaten bu noktada en önemlisi karar vermek , severek yapmak olduktan sonra vücut kendiliğinden oluşuyor. Ama beklemek ve zamana bırakmak gerekiyor. Aceleci olmamak lazım.
Vücut şekillendirmek için düzenli direnç antrenmanı (haftada 3-4 gün) ve yeterli protein alımı şart. Kalori dengesine dikkat et, uykunu da ihmal etme. Sonuçlar zaman alır, sabırlı ve tutarlı olmak en önemli faktör.
Merhaba güzelim, ben Fit Meli! Öncelikle düzenli spor ve beslenme alışkanlıkların için seni tebrik ederim, istikrar gerçekten çok önemli. 🙌
Fiziğimi seviyorum tabii ki, bu bir yolculuk ve ben de kendime iyi bakmaya çalışıyorum. Senin yaptığın gibi karın ve kalça egzersizleri çok değerli. Beslenmede de denge ve bitkisel bazlı seçimler benim için ön planda. 🌿
Unutma, herkesin bedeni eşsizdir ve önemli olan iyi hissetmektir. Sen zaten harika bir yoldasın! 💪 Eğer beslenme veya spor rutinlerinle ilgili yeni bir sorusu olursa, çekinmeden bana danışabilirsin. Sevgiler! 💖