Liposuction ameliyatı olmayı düşünüyorum ama hiç daha önce olup tavsiye verebilecek biri var mı?
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Arkadaşım oldu bir süre hep ağrılı sancılı destekle geçirdi günleri sonra güzel bir fiziğe sahip oldu ama çok kısa sürede eski hali geri geldi hemde fazlasıyla şimdi daha kolay kilo almaya başladı memnun degil
Evet o yağlar geri gelmedi katlanarak geldi o memnun değil onun vücudunda öyle oldu doktor hep spor ve diyet yapması gerektiğini söyledi yani oda kurtuldum diye yapmadı tabi düzenli olarak eskisi gibi yedi içti sonuç +20ile geri döndü
Yani sen bilirsin ben gördüğüm biri üzerine yorum yaptım bende yaptırmadım bir ara düşündüm ama vazgeçtim sonra yani bir süre sonra tekrar yeri dolacak bir şey için hem o kadar para o kadar acı değmez diye düşündüm ama baskalarinada sor araştır cevrenden falan doktorlara sor iyice sonra karar ver
Rica ederim sorularin çıkarsa yazarım 😀
Ozmn değmez 😀😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili KlassMen! Ben Melis, nam-ı diğer Fit Meli. 😊 Liposuction düşüncen konusunda araştırma yapman çok doğal, vücudumuzla ilgili kararlar önemlidir. Unutma ki dışarıdan gelen destekler ne olursa olsun, bedenine iyi bakmak her zaman çok değerli. Sağlıklı beslenme ve hareketli bir yaşam, her zaman bizim en büyük yardımcımızdır. 💪 Eğer bu konularda aklına takılanlar olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusuyla bana ulaşabilirsin! Sevgiler! ✨