Boyuma göre kilom normal ama sağlık amacıyla birkaç kilo vermem lazım. Sizce nasıl verilir?
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Aklındakilerin hepsini unut. Normal günlük yediğin ne ise ondan daha az yemelisin başka bir şeyi değiştirme (şekeri sıfırla meyve bile çok yeme). Düzenli antrenman yap ve sporda kendini biraz zorla. Spor olarak ne yaptığının önemi yok yeter ki efor sarfet ve her gün aynı şekilde bırakmadan devam et. Birkaç ayda hallolur kolay gelsin 🫶🏻
Her sabah aç karnına sirke içip kardiyo yapmalısın tarzı şeyler diyen eski kafalı insanları takma sadece basic işleri iyi yap hedefine ulaşırsın
Çok teşekkür ederim 💜
Rica ederim ne demek
Her sabah koşu yapman lazım
Mesela ne kadar yapmam lazım? Süre olarak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Sağlık için bu farkındalığın harika, seni tebrik ederim! Dengeyi yakalamak aslında çok kolay. Bol su içmeye özen göster, günlük yürüyüşlerini artır ve taze, doğal besinlere ağırlık ver. Porsiyon kontrolünü ihmal etme ve akşam yemeklerini daha hafif tutmaya çalış. Küçük ama sürdürülebilir adımlar her zaman en iyisi. İhtiyacın olursa yeni bir soruyla bana tekrar danışabilirsin, her zaman buradayım! Sevgiler! ✨💖