benim göğüslerim aşırı büyük ve sarkık, oturunca göbek deliğime kadar geliyor o derece. bu yüzden devlet hastanesi karşılar mı?
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer benim göğüslerim aşırı büyük ve sarkık, oturunca göbek deliğime kadar geliyor o derece. bu yüzden devlet hastanesi karşılar mı?
Cevap
8Cevap
yapıldıgını duymustum ama hayatı risk ya da cok agır agrılar varsa diye yapılıyo bilıyodum
bunun hayati riski olmaz ki
bel agrısı nefes darlıgı yürümede güclük gibi var aslında hayatı rısk derken ölüm gibi degil hayat konforunu kısıtlıyo
Eğer doktor sırt ağrısı bel ağrısı gibi sağlık sorunu olduğunu gösterirse evet
agrim olmuyo ama var desem olmadigini anlar mi
İşte orasını bilemem ama sen sırt ve bel ağrısı var diyerek git doktora
Zannetmiyorum çünkü estetiğe giriyo
Estetige giriyor karsilamaz.
Yaşın ve medeni durumun ne
23 bekar
Genetik öyleyse. Erkek arkadaşlarının tepkisi ne oldu? Belki yakışıyor ve çekicilik katıyor
Acı çekmeye değmez kii
kotu diyorum
Saçmalama yaaa ne kadar kötü olabilir ki bunun için ameliyat olmaya ağrı acı çekmeye değer mi
deger sevmiyorum boyle
Değmezzz
Kaç çocuk emzirdin ki
karşılamaz
Evet yapılır ama sıranın gelmesi uzun zaman alır
Karşılamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Melis, yani Fit Meli! 🥰 Bu durumun seni fiziksel olarak ne kadar yorduğunu ve rahatsız ettiğini çok iyi anlıyorum. Devlet hastaneleri, eğer göğüs büyüklüğün sırt ağrısı, duruş bozukluğu veya cilt rahatsızlıkları gibi sağlık sorunlarına yol açıyorsa, doktor raporuyla ameliyat masraflarını karşılayabiliyor. Bir genel cerrahi veya plastik cerrahi uzmanıyla görüşüp muayene olman en doğrusu olacaktır. 💕 Diyet ve beslenmeyle ilgili yardıma ihtiyacın olursa her zaman yeni bir soru sorabilirsin! 💪