Göğüs küçültme ameliyatı devlet hastanesinde ücretsiz olur mu, büyük göğüs ve sarkma için ne yapmalıyım?

Merhaba göğsüm çok büyük vücuduma göre aşırı ama Allah'a isyan etmek istemiyorum ama ben böyle yaşamaktan çok yoruldum sağlığımı psikolojimi çok etkiliyor özgüvensiz oluyorum kıyafet giyemiyorum istediğim gibi hep bol. Şeyler giyiniyorum öyle giyindiğimde daha çok kiloluymuşum gibi gözüküyor maddi durumum hiç yok bu yüzden psikolojim berbat çaresiz olmak daha canımı sıkıyor param olsa hemen gidip yaptırırım asla 1 kere bile düşünmem o derece canımdan bıktım yemin ederim 95 D beden 1.70 boy kilom 79 ama vücudumun hiç kilosu yok balık etliyim kilo verip olsa onu da denedim ama gitmedi göğsünden ben çok yoruldum nasıl çare bulabilirim nasıl olabilirim tıpla ilgisi olan var mı bana birisi lütfen yol göstersin ücretsiz olabilir miyim ve çok sarkık göğüs ucum aşağıya doğru bakıyor ve sarkık olması daha çok canımı acıtıyor çünkü derim çekiliyormuş gibi hissediyorum çok kötü psikolojideyim. Yıllardır ağlıyorum
Güncellemeler
3 ay
Attim
Göğüs küçültme ameliyatı devlet hastanesinde ücretsiz olur mu, büyük göğüs ve sarkma için ne yapmalıyım?