Beyler dürüst olun çok güzel fizikli bi kadın düşünün her şeyi güzel ama hafif selüliti var ki bu normal bi durum bildiğim kadarıyla tamamen de geçmez bu durumda ondan soğur musunuz
Güncellemeler
5 sa
Bu arada yoğun selülitten bahsetmiyorum olabildiğince az bi görünümden
Kadında hafif selülit olması sizi soğutur mu, gerçekten takar mısınız?
Spor konusunda kitap yazabilecek kadar tecrübeliyim 😊Tabii ki evde yapabilirsin. Tatlıyı azaltman tabii ki faydalı olur. Evde 5 litrelik su damacanasıyla squat yapmak bile işe yarar. Hareketi doğru yaparsan tabii. Güçlendikçe ağırlık, set ve tekrar arttırılabilir. Hergün yapman bile şart değil. Sosyal medya ve yapay zeka yardımıyla pek çok ev egzersizi öğrenebilirsin.
Soran
3 sa
Tabi sonucta bir dolaşım bozukluğu bu arada isteği kabul eder misin dövme hakkında bisey sormak istiyorym
Tutkulu bir erkek kucuk detaylara takimaz. Sah eserin butunuyle ilgilenir
0
10 Yorumla
Soran
5 sa
Tabi zaten ben çok güzel bir fizikten bahsediyorum tümüyle bel göğüs o orandan bahsediyorum ama sporu erkenden yapmayan her kızda o arka bacakta görünüm olur ben 20 yasındayım genetikten midir neydendir bilmiyorum günde 2 lt su içerim 1 2 öğün tek yerim sadece bazen tatlı yapar yerim ondan mı olustu bilmiyorum
Herseyin derken seni kast etmedim gormedim seni salalmis olmim. Yani beslenmen sagligina onemin mukkemmel. Ama tatli olmamis. Ben 1 2 aydir tamamen kestim
Yok sürekli yemem ki arada canım çektikçe yaparım ama artık kesmeye karar verdim zaten şöyle ben çok yiyebilen biri değilim midemi kötü etkiler mesela ev yemeği yerim günde 1 2 öğün bazen sadece akşam yemeği de yeter eğer ki o gün tatlı yiceksem akşam yemeğini daha doyacak kadar yerim az tüketirim
Bende aunı fiziğim zaten güzel belim falan ince kilom iyi ama evde bazen tatlı yapar yerim ondan mı bilmiyorum günde 2 lt su da içiyorum bazen o görünüm kayboluyor bazen geri geliyor ama ben sorun etmiyorum sadece erkeklerin düsüncesini merak ettim onlar da cidden şaşırttı aklı başında çoğunun
evdekilere de veriyorum bazen arada kekk yaparım iste zaten ben günde 1 2 öğün tek yerim mesela tatlı yiceksem akşam yemeğini az yiyorum tatlı yediysem normal yemek yemeyi azaltıyorum
çok güzel bi fiziği olduğunu düsün ki benim öyle selülit kilodan bağımsız bişey cok taş gibi bi vücutta olsa arka bacakta o hafif görünüm oluyor bazen de kayboluyor günde 2 lt su içiyorum bazen evde tatlı yapar yerim ondan mı oluyor bilmiyorum
Erkekler Ne Diyor
Çok da sorun etmezdim ama, spor ve doğru beslenmeyle, senin dediğin hafif selülit görüntüsü kolayca düzelir.
evet tam da hafif görüntüden bahsediyorum arada belirgin olup arada kaybolandan
Kolayca düzelir. Sanırım yaşın da genç, bu da avantaj.
sporu evde yapsam is görür mü ya da spor yerine tatlıyı kessem ben zaten günde 2 lt su içiyorum
Spor konusunda kitap yazabilecek kadar tecrübeliyim 😊Tabii ki evde yapabilirsin. Tatlıyı azaltman tabii ki faydalı olur. Evde 5 litrelik su damacanasıyla squat yapmak bile işe yarar. Hareketi doğru yaparsan tabii. Güçlendikçe ağırlık, set ve tekrar arttırılabilir. Hergün yapman bile şart değil. Sosyal medya ve yapay zeka yardımıyla pek çok ev egzersizi öğrenebilirsin.
Tabi sonucta bir dolaşım bozukluğu bu arada isteği kabul eder misin dövme hakkında bisey sormak istiyorym
ederim tabii isim baş harfi vs neydi?
Chiel
Ben mesaj atamıyprumm xper yetmiyor
tamam, ben attım
Küçük bir bölümse ve tam dik durduğunda mı çıkıyor
O spor yapmayan nerdeyse her kadında var aynen cok az bi görünümden bahsediyorum
Anladığım şeyse eğer bu çekici bile durabiliyor.
Neden ki
Kattığı havadan. Bulabilirsem örnek atarım sana
At bakayım
Buraya atamam o fotoyu
Yeterince itaatkar ve tutkulu olursa gözüm görmeyebilir
Doğru
Gerçek bir kadın işvesi cilvesi ile tavrıyla aidiyetiyle kötü her şeyi yok edebilir
Tutkulu bir erkek kucuk detaylara takimaz. Sah eserin butunuyle ilgilenir
Tabi zaten ben çok güzel bir fizikten bahsediyorum tümüyle bel göğüs o orandan bahsediyorum ama sporu erkenden yapmayan her kızda o arka bacakta görünüm olur ben 20 yasındayım genetikten midir neydendir bilmiyorum günde 2 lt su içerim 1 2 öğün tek yerim sadece bazen tatlı yapar yerim ondan mı olustu bilmiyorum
Herseyin ne guzrl. mukkemmel neden tatli yani?
Herseyin derken seni kast etmedim gormedim seni salalmis olmim. Yani beslenmen sagligina onemin mukkemmel. Ama tatli olmamis. Ben 1 2 aydir tamamen kestim
Arada yemiyim mi canım cekmesin mi
Ne gibi arada ama arada dedig8n 2 gunde 1 degildir umarim shshshshss
Yok sürekli yemem ki arada canım çektikçe yaparım ama artık kesmeye karar verdim zaten şöyle ben çok yiyebilen biri değilim midemi kötü etkiler mesela ev yemeği yerim günde 1 2 öğün bazen sadece akşam yemeği de yeter eğer ki o gün tatlı yiceksem akşam yemeğini daha doyacak kadar yerim az tüketirim
Ay hayır 2 günde bir değil bazen aylarca yemediğim oluyor bazen de haftada 1 veya 2 haftada bir öyle düsün
Aaa iyimis oyle helal kiz sana
Birde tatliyi genelde yogun tempolu olacagin zamanlar tuketmeye calis. Hic degilse yak
Olur tabik8
Aklı başında olsun orası burası çok önemli değil...
Kesinlikle
Selüliti olmayıp her kese göstereceğine olsun sadece bana göstersin...
Etli butlu olmalı hafif balık etli ne o kuru dal gibi
zaten çok az olanından bahsediyorum spor yapmayan her kadında vardır
Takmam ya güzel öyle kuru kadın sevmem ben
Öylesi zaten kötü görünüyor
Seviyosam sorun etmem ya insanız mükemmel değiliz.
Nedense selülit çok çekici geliyor bana ! Kadına ayrı bir çekicilik katıyor
Selüliti ne oluyor
Baktımda normal neden ki yani bir insan bunun için yadırgıyorsa s gitsin
aynen o baktığının biraz daha az olanını düsün sporla da geçmez ama oluşmaması için tek çözümü spor yapmak
Bence kendini bu konuda yıpratma olduğun gibi güzelsin
Ya tesekkür ederim arastırdım ünlüler bile bundan kurtulamıyormus
Yerinde olsam bu tarz bir durumu dert etmek yerine barışık olurdum zaten genel olarak hayat yıpratıyor insanı bırak en azından olduğun gibi kal
Bende aunı fiziğim zaten güzel belim falan ince kilom iyi ama evde bazen tatlı yapar yerim ondan mı bilmiyorum günde 2 lt su da içiyorum bazen o görünüm kayboluyor bazen geri geliyor ama ben sorun etmiyorum sadece erkeklerin düsüncesini merak ettim onlar da cidden şaşırttı aklı başında çoğunun
Fiziksel olarak nasıl bir görünüme sahipsin bilmiyorum ama dediğim gibi bu durumla barışık olman güzel ayrıca kendine tek mi yapıyorsun tatlıyı 😔
evdekilere de veriyorum bazen arada kekk yaparım iste zaten ben günde 1 2 öğün tek yerim mesela tatlı yiceksem akşam yemeğini az yiyorum tatlı yediysem normal yemek yemeyi azaltıyorum
Tamam ama bana da bir dilim çıkmaz mı yani 😅🫠
çıkar çıkar
Alırım küçük bir söz 🫠😏
Takılmam öyle şeylere
Görmeden bir şey diyemem
ben soğumam.. başkasini bilmem
Normal tabiki
Hafifse takmam:)
Hafif zaten çok yoğun olanı epey kilolu kadınlarda var
Sorun olmaz. Bi de tabi ölçüler önemlş
çok güzel bi fiziği olduğunu düsün ki benim öyle selülit kilodan bağımsız bişey cok taş gibi bi vücutta olsa arka bacakta o hafif görünüm oluyor bazen de kayboluyor günde 2 lt su içiyorum bazen evde tatlı yapar yerim ondan mı oluyor bilmiyorum
Öyle bi anlattın ki, gecenin bu saati de, beni zıvanacan çıkaracaksın:)
Aşko yeri gelir tahrik bile eder ya
Neden
Çünkü aşırı olmadığı müddetçe güzel oluyor bazen olduğu bölgelere göre
ya zaten tek bacakta böyle çok az bi görünüm olur bende de öyle kusursuz değil yani
Tam olarak dediğim gibi işte bazen tahrik edici bile oluyor bacakta vs
Zamanla biktirir maelesef
Tedavi ettirim
Hayır senden var mı
Soğutmaz.
Takmıyorum
Sorun etmem
Takarım
olabildiğince az olanından bahsediyorum
Takılmam ona
Soğutur
Nerende var tam olarak ama