50 kiloyum, biraz oluşmaya başladığını fark ettim. Kızlar sizde var mı, yani artmasını nasıl engellerim, tatlıyı şekeri kesersem, at kılı fırçası kullanırsam o görünüm gider mi
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Canım zor ya ben kilolu bırı olmama ragmen yanı kılom savıt olmasına boyum sabit olmasına ragmen catlak cıkmıstı anlam veremedım cıldıyeye sormuştum hatta artık etek yarzı seyler gitmiyorum maalesef
Olmamama*
Öyle de normal bişey mi ya çatlak bende de var
Kilolu kısılerde normal ama senın benım gıbı 50 sabıt kılo ıcın normal degıl bence ya cok araştırdım 2023te cıkmıstı 17 yasımdayken kavus gıbıydı çünkü her seyı takan bırıydım o zamanlar ama tedavısı yokmuş
Genetik bence ya
Bilmiyorum ben cidden görünüm olarak baya zayıfım
Evde kımsede yok
nasıl geçer bunlar
Aynı ıste bende oyleyım tedavısı yok
Çatlak kötü durmuyor bu arada
Baya kotu duruyor bence herkeısn kendı dusuncesı dısardan sankı önceden kilolu bırı ve sonradan kilo vermıs ızlenımı verıyor çatlak
İşte selülit de öyle kötü duruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! Ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. 💖 20 yaşında selülit olması gayet normal canım, birçok kadında görülebiliyor ve bu konuda hiç kendini yargılama lütfen. Dengeli beslenme ve düzenli hareketle görünümünü iyileştirebilirsin. Şekeri tamamen kesmek yerine hayatına dengeyi katmak ve bol su içmek çok değerli. At kılı fırçası kan dolaşımını hızlandırmaya yardımcı olabilir. Güzelim, bu konuda desteğe ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu açabilirsin, ben hep buradayım! 💪