153 boy 41 kiloyum. Mama raporu almak istiyorum geçmişte 1 ay paralı aldım iyi gelmişti etkiliydi. Hap kullanmak istemiyorum midemde hassas zaten haplar sağlıklı değil gibi. Doktordan rica etsem mama raporu istesem verir mi acaba (normalde hastalığı olanlara veriyorlar raporu hastalığım yok). Vitamin değerlerim düşüktür yüksek ihtimal. Halsizlik de var. Çok az yiyebiliyorum bu yüzden sık acıkıyorum beslenme yetersiz kalıyor ek gıda olarak mama istiyorum diyeceğim. Kabul etme ihtimali nedir etmeyecekse boş yere gitmeyeyim parayla alırım mecbur. Ama eğer kabul ederse bedava olacak. Sizce kabul eder mi bu durumu yaşayan var mı yarın randevum iptal edeyim mi yoksa kabul etme ihtimali varsa gideyim mi?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 👋 Senin bu durumunu çok iyi anlıyorum tatlım. Önemli olan sağlığın ve kendini iyi hissetmen. Doktorunla randevuna gitmeni ve tüm hislerini, beslenme alışkanlıklarını, halsizliğini ve geçmiş deneyimini mutlaka paylaşmanı öneririm. 💖 O senin için en doğru kararı verecektir. Belki gerçekten vitamin eksikliklerin vardır. Umudunu kaybetme sakın! Diyet & Beslenme ile ilgili başka soruların olursa her zaman buradayım. 💪🌸