Annemin sağlık alanında uzmanı olmadığı bir yakinina özel durumunu anlatması yardım beklemesi doğru bir durum mu? Birde akraba yani şahsen doktor bile olsa akrabama bir şey anlatmam
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Annemin sağlık alanında uzmanı olmadığı bir yakinina özel durumunu anlatması yardım beklemesi doğru bir durum mu?
Elhamdülillah bende iyim de işte dediğim gibi hatamız oluyor eksikler va ama iyi olmaya daha çok gayret ediyorum bazen aklıma pis şeytan girmeye çalışıyor ama şükür uymuyorum
Aileyi kimse atamaz ki biz seçmedik ki biz silelim ama İslam dinine göre aileyi biz seçtik diye biliyorum detaylı bakamadım ama araştırma yapmayı severim
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Annemin sağlık alanında uzmanı olmadığı bir yakinina özel durumunu anlatması yardım beklemesi doğru bir durum mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
anlattığı kişi erkek mi kadın mı
Erkek
Doktor değil doktor asistanı biri ama doktor gibi herşeyi bilmişlik yapıyor
özel durumundan kastettiği ne peki
Kadınsal durumu sıkıntısı varmış işte
anlatması doğru değil tabi doktor değilse anneni uyarabilirsin
Yani doktor değil doktor asistanı ama sürekli baktığımız için anlarım havasında biri sanki doktor gibi bilmişlik yapıyor o da inanıyor
Söyledin de asistan da olsa anlar diyor öyle ise neden doktor olmamış dedim
iyi demişsin bilgileri vardır ama akraba yani ne bileyim..
Bende sevmem öyle şeyi ben şahsen akraba birine doktor bile olsa zorunlu olmadıkça gitmem
Yabancı doktor daha iyi şahsen bu konuda bilgisi olsa hadi neyse de o da yok
aynen öyle akraba yılanndır ahahhaha
O yılanları çok gördük ya o yüzden akraba akbaba derim bende sürekli 😀😀
onu dicektim akbaba da emin olamadım googleden bakmaya da üşendim tam olarak o şekil 😂👍🏼 umarım anneniz de anlatmaz bu arada
Yok zaten detay vermeden kestirdim 😀 adamda bozukdurben doktordan randevunu alırım felan dediğim de 😀
Tamda öyle evet onlar yılan öcü 😀😀
Üşengeç ama enerjik birisin galiba
ahahah nerden tanıyorsun benii😂 adama burdan gıcık oldum ya
Yok tanımıyorum ki sadece öyle geldin enerjik insan iyidir
Birde iyi biri misin nasıl birisin o önemli 😀
Bende ayar olmuştum ona iyi yaptın ama
yok tanıyorsun derken makara yapıyorum tanımadığını bende biliyorum 😂😂 iyi biri derken anlamadım
Karakter olarak insanlık olarak nasılsın iyi biri misin 😀
Biraz enerjinden bana da ver zalım seni 😀
ay yok be normalde pek enerjik sayılmamm
iyiyim elhamdülillah yaa karakter insanlık olarak
Şimdilik mi böylesin neden peki normalde enerjik değilsin gülü solduran kim söyle adres ver 😀
Elhamdülillah dedin beni benden aldın şükür diyim bende o zaman 😀
Sevindim iyi bir insan olmana herzaman iyi kal olur mu çünkü iyi insanlar az kaldı
aynen öyle bizde hasret kaldığımız için kendimiz iyi olalım dedik😂 iyi iyi imana da geçiş yaptıkk
normalde etrafımdaki insanlardan dolayı enerjik değilim
Hım sevindim iyi olmana 😀 kötü olsan üzülürdum 😀 iman herzaman vardi da bazen şartları zorladık diyelim eksikler hep var hatalar vs
Senin enerjini bozani çıkar hayatından gitsin gerek yok
aileyi atamıyorsun kii 🤷♀️ yok yok her zaman var ona bişey demedimm sende iyisindir umarım
Elhamdülillah bende iyim de işte dediğim gibi hatamız oluyor eksikler va ama iyi olmaya daha çok gayret ediyorum bazen aklıma pis şeytan girmeye çalışıyor ama şükür uymuyorum
Aileyi kimse atamaz ki biz seçmedik ki biz silelim ama İslam dinine göre aileyi biz seçtik diye biliyorum detaylı bakamadım ama araştırma yapmayı severim
ben seçmedim valla 😂 şeytan hep var ya Allah nefsimizle baş başa bırakmasın gerisi çözülür. bu arada arastırırsan bana da söyler misin
Söylerim tabiki istersen hesabı aç istek atayım detaylı baktığım da sana da yazarım olur mu?
olur olur
Bekliyorum
açtım
Sende 2 xpersin bende 1 xper mesaj atamayiz ki başka nasıl iletişim yapabiliriz ki?
Erdemika benim de
yaa hadi ya kaç xperde atılıyor
3 olması lazımmış burada iyice yazıyor denedim de 🙈
neyi denedin
Başka iletişim kuracak yer yok mu?
Mesaj atmayı denedim de atmıyor 3 xper olman lazım diyor
Erdemika nickim ile takip isteği attım kabul edersen sevinirim
Çıktın mı kız naptın istek attım sana çok oldu kabul etmedim😀
edeyim
Bende ettim başka yerden konuşma şansı yok mu mesaj anlamında buradan yazılmıyor malum
ben yarına 3 seviye olurumm
İnşallah ama sende görüş bile yok nasıl olacaksin görüş bile atmamissin burada 😀
gizliden yapıyom😂
O da güzelmiş 😀 neden peki çekingen biri misin neden gizli
yo öyle rahat hissediyorum benn
Niye ki izleniyor mu diğer türlü 😀
yokk alışkanlık 😂
Bak işte ona bir şey diyemem 😀
Bende alışkanlıktan kazık yemeye alıştım yedikçe hâlâ yiyorum alışkanlıklar kötü bir şey mis aslında 😀
ahahhahahah her şeyi de alışkanlık etmemek lazımm
O zaman bugünden itibaren kötüleri yani bize zararı olanları bırakalım iyiler kalsın 😀
ya kimse kalmazsa 😃
O zaman tek başına kalırsın 😀 Hz Ali (a. s) in tam olarak hatırlamasam da anlamını bildiğim bir sözü vardı
Eğer ki çok insan arasında yanlış varsa yalnız kalıp doğru olmak iyidir anlamında sözünü duyduğum gün öyle yaşamaya başladım
aynen de öyle doğru demiş 😊
Öyle işte ismin nedir peki? Gizemli kız 😀
yazarımm ben sana 😁
Tamam peki takma bir isim bul simdikik öyle hitap edeyim 😀
Gunaydint
3 xper olmuşsun artık yazabilirsin
ne sıkıntısı varmış ki
İstek attım