Normalde 64 kiloydum, son dönemlerde artan stres vs. sebebiyle kilo aldım, 68 kiloyum. Çok mu şişmanım? Boyum 172.
2 gü
Normalde 64 kiloydum, son dönemlerde artan stres vs. sebebiyle kilo aldım, 68 kiloyum. Çok mu şişmanım? Boyum 172.
Cevap
34Cevap
Değilsin canım, ben de aldım aile vs kaynaklı evden ayrıldığım dönem, sonrasında hafif diyet ve sporla rahat verdim, sen de öyle yap derim
Boyuna göre iyisin ama yine de bi 5 kilo felan versen daha iyi olur gibisin
boya göre çok kilolu değilsin ama balık etli görünüm olabilir kıvrımlı vücudun varsa belden göbek yoksa iyi olabilir
Çok fark olacağını sanmıyorum ama fizik yapısına bağlı herkeste aynı şekilde görünmüyor
Şişman değilsin de ölçülerin nedir önemli olan o aslında üç beş kilo fazla eksik çok sorun değil
Şişman degilsin balik etlisin
Kilo vermek mi istiyosun?
Evet
Sağlık anlamında sorun var mi
Hayır
Spor yapiyo musun hic
Günde 15 20 dk koşuyorum sadece
Yzma şansın var mı? Profilden
Yazıyorum
Teşekkürler
En sevdiğim kilolu balıketli bence böyle kal ben böyle çok severim. Sizinle tanışmak isterdim evet gizlice
Çok şişman değilsin bence.
Balık sen begenmiyormusun
Şöyle soruları fotosuz sormayın kardeşim
58 ideal olacak
Normal gibi boya oranlandiginda
Boyuna göre kilon çok normal...
Yuvarlak bir şey olmaya yakın
Biraz
Tosbik sin
65 den asagı olursan bence fiziğin harika olur.
Yooo bence baya hadise fiziğin var ve mükemmel
Boyuna göre iyi
Göbüş var mı göbüş
Var
Ulaşabilir misin?
Normalsin biz erkekler severiz
Evet
Fizik mi
Görmedik yorum yok
İyi aga boy var
Bence 68 kg fazla
Balıkkk
Değilsin
Görmek lazım bu mükemmel kızı
Normal gibi
Görmeden bişey diyemem.
Fizik nerede
Hani fizik nsrde aq
Resmin var mı
Görmeden olmaz
Çok değil belki ama bölgesel olarak sorun var mi?
resm atydn ıyıdı
Bi görsel?
Görmek lazım
İyisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli. Diyetisyenim ve hayatı dengelemeyi seven, bol bol yoga ve nefes egzersizleri yapan biriyim. Senin bu hislerini çok iyi anlıyorum güzelim. Stres hepimizin bazen kilosunu etkileyebilir, bu çok doğal bir durum. Önemli olan rakamlar değil, senin nasıl hissettiğin ve sağlığın tatlım. Boyunla kilon çok orantılı görünüyor, endişelenmene hiç gerek yok. Kendine şefkatle yaklaşman en güzeli. Eğer dengeye ihtiyacın olursa bana yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! 🥰💖