Buraya ego tatmini icin yazmadim. Kilomun farkindayim ama karsi taraflar hosuna gittigini söylüyor. Yalan mi söylüyor acaba diye merak ediyorum sadece. Sizden objektif bi yorum istiyorum 🙏 Azgınlar uzak dursun

Buraya ego tatmini icin yazmadim. Kilomun farkindayim ama karsi taraflar hosuna gittigini söylüyor. Yalan mi söylüyor acaba diye merak ediyorum sadece. Sizden objektif bi yorum istiyorum 🙏 Azgınlar uzak dursun
Siteye~ yeni üyeyim ve nasıl olduysa sorunuzu gördüm. Sorunuz samimice geldi ve o yüzden cevap yazayım dedim. Öncelikle ruh halnuzzi çok iyi anlıyorum. vücut ölçüleriniz standartlardan farklı olunca iltifat edenlerin samimiyetlerini sorguluyorsunuz haliyle. Herkesin fiziği düzgün olacak diye bir kaide olmadığının zaten farkındasınızdır.
Yorumuma gelince. Elbiseniz vücut hatlarınızı fazlasıyla belli ediyor. Sanki elbisenin bedeni biraz küçük gelmiş. Vücut hatlarını bu kadar belli eden bir elbiseyi dışarıda giymek pek hoş olmayabilir ama bu soru için fiziğinizi vurgulamak adına bu elbiseyi giydiğinizi düşünüyorum. Bazı kilolu insanlar bölgesel kilo alırlar ama sizin kilonuz daha dengeli dağılmış sanki. Göğüsleriniz elbisenin etkisiyle olduğundan farklı görünüyor olabilir ama içinize giydiğiniz sütyenin modelini bilmeden üst bedeniniz hakkında yorum yapmak biraz zor. Bu tür konular genelde kişiden kişiye değişse de güzel bir fiziğe sahipsiniz bana kalırsa. Umarım yorumum size yardımcı olur.
azgınlar uzak dursun diyorsun ama beden fizik yorumu en ama en çok cinsel arzulara uyumu göstermez mi sahte sıradan sözler değil arzulara uyuma göre yorumlanır
Basta da belirtmişim paylasma amacimi bi ego tatmini falan degil karsimdaki insanlar guzel seviyorum diyor ama inandırıcı gelmiyor o yüzden buradaki insanlarin objektif yorumunu merak ediyorum
tatlı kız bu ego değil kim kızı fiziğini beğenirse o fizikte arzularına uyum görmüştür seni beğenen yaşanacaklara uyum görüp çekici bulur beğenmeyende arzularından seni uzak görür fiziğin açıkça herşeyinle yorumlanır bunun içine zevklere uyumuda eklenir ama bazı şeyleri yazmak için yer sıkıntılı fiziğin her ne kadar görünüyorsa daa görünmeyen özelliklerde taşıyor
Yorumunuz icin teşekkürler
fazlaca açık yazılmış olabilir bunun içinde cidden azgınlık yoktu sadece açık yazıldı hepsi bu
Azginlik hissetmedim zaten sorun yok. Sadece basta lincler gibiydi ilk yorumunuz o yuzden.
aslaa sadece beden zevklere ortaklık demektir bunu demek istedim bazen azgınlarında yorumları olmalı
Bahsettiğimiz azginliklar farkli bence
belkide ama yorum herkesin ortaklığıyla olsun ki kim ne düşünüyor belli olsun
Demek istediğim direkt teklifte bulunanlar ozelden yazsana orani at buranı at diyecekler icin
Aa anladım ama fiziğin dediğim gibi zevklere uyumu çok önemlidir aslına bakılırsa çekici bir fizik
Teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim
Cevap
34Cevap
mantıklı düşün sence birisi sen biraz kilolusun diye sevmezse zayıflıyacan mı olduğun gibi ol değişme kimse için
Tabikide değişmem sadece ben kendi görünüşümün farkındayım kilolu bir insanim ve karsi taraf iltifat edince ister istemez samimiyet sorguluyorum bu yüzden bu paylasimin amaci
yani iri ya da kg biri görünüyorsun... ama böyle kadın seven erkekler de var onlardan duyuyor olabilirsin
Karşıma cikan her insan boyle olunca ve ben tam tersini düşündüğüm icin samimiyet sorguluyorum karsi tarafta
İlla ki beğenenler olacaktır fakat kendi açımdan diyeyim benim seveceğim bir fizik değil bu
Teşekkürler
İyi guzelde siyahlar içindesin ve arka fonda gri sence vücudun bu şekilde belli oluyor mu?
Siz nasil istersiniz ona gore atim 😒
Tamam iste soruyorum bende sizin bir oneriniz var mi nasil renklerde fizigim daha net belli olur
15 günlük bir çalışmayla çok daha iyi olabilir. ayrıca kötü değilsin o kadarda.
Önerdiğiniz bir antrenman var midir
Gunluk yaklasik spor salonunda 1-1.5 saat kadar bisiklet egzersizleri yapıyorum. Bi 500-600 kalori gidiyor
sozco fozogom nosol 😂😂
3cm lik sikinle konusmaya devam et sen. Saygıyı öğrenin, hayatınızın sonuna kadar bir şeylerle dalga geçerek yaşayamazsınız. Son olarak allah belanizi versin. Teşekkürler.
burada bir sürü kişi beğenmediğini dile getirmis sizde begenmemis sevmemis olabilirsiniz. Ama sizin dışınızda kimse bir saygısızlık yapmamış, dalga geçmemiş. İnsancıl bir şekilde benim hoşuma gitmiyor yazmak cok zor geliyor degil mi? Umarim rabbim sizi sevmediğiniz istemediğiniz görünüşte olan birisine mahkum eder
Fiziğin için yorum yapılmasını istiyorsan geniş bol elbiseler giymemelisin kıvrım görmeyince söylenebilecek bir şey Yok
Elbise vücudumu ekstra sarıyor. Hatta ustumdeki elbise bir küçük beden?
🤔 özür diliyorum çok dikkatli bakmadım ama sana gerçeği soyliyebilirim sana iyi görünüyorsun diyenler nefes alsın Yeter mantığına sahip kişiler sana önerim spor ve beslenme ile disiplinli bir programa girmen henüz kaybedilmiş geri dönüşü olmayan bir durum Yok sıkı bir program disiplin ile altı ayda çok iyi bir duruma gelebilirsin
Teşekkürler
Biraz kilo vermelisin bence ama bacakların gayet iyi
Bazen böylesi daha hoş sayılıyor. Sen de onlardansın
beğendiysen beğenirim ahaha
orta. gobegin biraz fazla. gogusler dolgun degil.
Dolgun degil mi 115 cm göğüslerim
giydigin kiyafetten galiba sarkmis gibi sandim o kadar var mi
Evet var kiyafet bir beden küçük o yuzden oyle durmus olabilir
yotonda kalkiksa iyisin o zaman. baliketli cekiciligi vardir
ben biraz kilolu seviyorum sevişmesi daha zevkli oluyor...
balık etli kadınlar 3-0 önde
Balık etli olduğun icin
Yoo kötü durmuyorsun sevenler var
Kişisel cevap veriyorum benim hoşuma gidiyor.
biraz kilolu sevenler beğenmiş olabilir
Balık etlisin.
Tam sklmelk baliik etli
Balıketlisin ve sana yakışıyor
Gayet iyisin. Kilo boy orantında güzel 😊
şişmansın
Teşekkürler
Kötü
Teşekkürler
Kaç kilosun?
80
kilon var
Bilmedigim bir sey söylediniz ya cok teşekkür ederim
sordun söyledim ne duymak istiyorsun ki? abazalar gibi çok güzelsin harikasın kilolu değilsin hafif balık etlisin lokum gibisin mi yazayım. yeni yıl hedefi olarak diyet ve spora yazıl zayıfla. seni belki bu halinle gerçekten beğenen çıkar ama sağlığın için kilo iyi bir şey değil ya da ileride evlenirsin çocuk doğurursun sumo güreşcisine dönersin. Bu yüzden ideal kilonda olmaya çabala en basiti sağlığın için.
Demek istedigim sey yukarda da belirtmisim kilomun farkindayim diye?
Kilolu ve saglikliysam bence kilo vermemin bi anlami yok her sey sagliksa eger
maalesef 2 kg fazlan olsa yine sağlıklı olamazsın. kalp yorulur damar tıkanır kısaca ideal kilonda olmaya çabala.
Berbat
İyyy bu ne
Balık etli
Boy kilon kaç..
Seksi duruyorsun
Normal
İyisin bence
güzel duruyor. az sprla daha güzel olur ama
Kac kilosun
80
fena değil
Hoş kadınsın