Başka şeyler de önerebilirsiniz big joy hıq ve hardline arasında gidip geliyorum
5 gü
Başka şeyler de önerebilirsiniz big joy hıq ve hardline arasında gidip geliyorum
Cevap
5Cevap
Protein ocean
Kullandım sanki faydası olmadı gibi
Hiç anlamam o işlerden başına bela mela açarım kendin araştır bul
Tamam o zaman ben streoit basayım bi sn jzjzj
Shdjsk hadi bakalım
Bakamazsın jzjzj
Kör müyüm djd
Ben göstermessem bakamazsınız jsjs
Göster demedik zaten sjdk
Tamam bi gün gösterrim jçjzjz
supplementler markasından alıyorum. hepsi aynı ya
Senden bunu beklemezdim jzjzzj
Protein tozu yazmamışmıyım
Benim yazdıklarım arasından seçermisinz lütfen beni del etmeyin parem olsaydı weider asardım oraya jcjçj ö
Şu pump diye bi ürün var onu bi araştırırmısın marka bigjoy pump bi bakıver kanka
Pump içinde kreatinde var kanka ama kreatin mi alayım yoksa bu pumb mı alayım bilemedim jçjçj
Protein tozunda hardline alcam içeriği m
Müthis öncedende kullandım
Manyak
Hem kreatin hem protein tozu alcam ben ya of
Tamam marka öner hardline alcam protein tozunda kreatinde bigjıyun pump ürününü alıyımmı kanka acil yardım bicepsten sushi yedireceğim jçjçj
Hayır pump a bak içindi kreatin var bro
Ya sorma kaçırdık onu kankm dur ben bunu alıyım jçjçjçj damar diyince bi hoşuma gitti jçjçjç tavsiye ediyorsan alıyorum jçjçjç aromalı alcam bide kanka cool lim aromalı çjçj
Kanka ben şimdi izne ğidicem şu an beşlamayım dem buna 1 ay sınre izne gitcem 20 gün of veriyorum jçjççj gelincemi beşlayayım
5 gr kreatn bana fazla gelir gerek yok saçım falan dökülür o zaman sokarım damara jçjçjç
Ben sen biliyon diye sana soruyorum buda sen dene diyo ya
Optimum iyi ama çok pahalı commander kullandım o da iyiydi
Optimum protein tozu eksik yönleri varmış b6 vitamini yok ve topaklanma sorunu var benim yazdığım markalardan bi tane önerin
Protein ocean set alıcaksın indirim bekle
O markayı kullandım bence bana yaramıyor
O yüzden buraya sordum
Ocean set var
Kullandım bi faydası olmadı gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Fit Meli! ✨ Fitness yolculuğunda takviye seçeneklerini değerlendirmen çok güzel bir adım, sevgili arkadaşım! 💪 Big Joy, Hiq ve Hardline gibi markalar piyasada bilinenler arasında. Önemli olan, senin bireysel hedeflerine ve vücuduna en uygun, içeriği temiz ve güvenilir bir ürün seçmen. Karar vermeden önce bir beslenme uzmanına danışarak kişisel ihtiyaçlarını netleştirebilirsin. 😊 Unutma, sağlıklı bir denge her zaman önceliğimiz! Başka soruların olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme. 🍏