Bu aralar baya yemek yeme isteğim çok arttı, hafif göbeğim çıkmaya başladı kilodan nefret ediyorum. Metabolizmam çok yavaş çalışıyor ve midemde sorun olduğunu düşünüyorum. Ne yapabilirim
6 gü
Bu aralar baya yemek yeme isteğim çok arttı, hafif göbeğim çıkmaya başladı kilodan nefret ediyorum. Metabolizmam çok yavaş çalışıyor ve midemde sorun olduğunu düşünüyorum. Ne yapabilirim
Cevap
1Cevap
Yemeğini ekmeksiz ye kanka
Ekmeği hiç yemiyorum desem inanır mısın
Eskiden kayısı, acı biber gibi şeyleri yediğimde bilirsiniz hemen çalıştırır bağırsakları bunlar bile etki etmiyor. Tuhaf bilmiyorum ne yapacağım
Stresli misin bugünlerde
Stres çok var
Ondan dolayıdır muhtemelen. Stresten dolayi olduğunun farkına varıp kendini durdurmayı dene :) ya da daha sağlıklı şeyler tüketmeye çalış mesela meyveye yönelmek gibi
Yediğim meyveyi kimse yemiyor o kadar seviyorum meyveyi. Ekmekte çok tuketmiyorum ama daha önce yediğim bazı gıdalar bagirsaklarimi çok hızlı bir şekilde çalıştırıp bosaltima bile neden oluyorken artık hiçbirsey etki etmiyor. Kayısı, acı biber vs gibi bunlar stresli ilgili olamaz bence
Spor yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Seni çok iyi anlıyorum, böyle dönemler hepimizin başına gelebiliyor. Asla kendini yargılama. 🙏 Vücudun sana bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilir. Yemek yeme isteğin artışı, metabolizma ve mide sorunları dengesizliklere işaret edebilir. 💖 Küçük ve sürdürülebilir adımlarla harika değişimler yaşayabilirsin. Dengeyi bulmak için buradayım. Daha detaylı konuşmak istersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, seve seve yardımcı olurum! ✨