Arkadaşlar ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?

4 senelik bir ilişkim var sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz her şey gayet iyi kendisi benim ilk sevgilim ailesi kapalı kız istiyor sevgilimde bu yüzden benden kapanmamı istiyor evlenmek icin fakat ben kapanmak istemiyorum en az 2,3 sene sonra evlilik düsünüyoruz sevgilimden asla ayrılmak istemiyorum ama aile kültürümüz o kadar farklı ki ne yapıcam cidden bilmiyorum siz yerimde olsanız ne yapardınız
Güncellemeler
+1 yıl
Ekstra olarak mesleğimi yapmamı da istemiyor 😔
Güncellemeler
+1 yıl
İliski baslamadan veya basladığı an bana soyleseydi zaten uzaklasacaktım sadece hafif kıskanc oldugunu sezmistim, meslegi ve kapanmayı bilmiyordum. Senelerdir bekliyor kapanmamı isteğimin gelmesini bekledigim icin erteledigimden onu oyaladıgımı dusunmeye baslamıstım vicdan azabı cekiyordum. Kendisinede kafanda yarattıgın beni seviyorsun ona donusturmeye calısıyorsun diye soylemistim Onu cok seviyorum ama evlenince asla mutlu olamacagız, ondan ayrılmakta istemiyorum cidden ne yapacagım bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
İliski baslamadan veya basladığı an bana soyleseydi zaten uzaklasacaktım sadece hafif kıskanc oldugunu sezmistim, meslegi ve kapanmayı bilmiyordum. Senelerdir bekliyor kapanmamı isteğimin gelmesini bekledigim icin erteledigimden onu oyaladıgımı dusunmeye baslamıstım vicdan azabı cekiyordum. Kendisinede kafanda yarattıgın beni seviyorsun ona donusturmeye calısıyorsun diye soylemistim Onu cok seviyorum ama evlenince asla mutlu olamacagız, ondan ayrılmakta istemiyorum cidden ne yapacagım bilmiyorum
Arkadaşlar ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?