Yağı kızartmak için tavaya aldım, normal cızırdamadı, yağ havaya çıktı falan, bi korktum, hemen altını kapattım falan ama kapattıktan sonra da devam ediyor aynı duruma, sonra vazgeçtim, fırında pişirmeye karar verdim
10 gü
Yağı kızartmak için tavaya aldım, normal cızırdamadı, yağ havaya çıktı falan, bi korktum, hemen altını kapattım falan ama kapattıktan sonra da devam ediyor aynı duruma, sonra vazgeçtim, fırında pişirmeye karar verdim
Cevap
6Cevap
Yağın içine tuz atıp karıştır sıçramaz bide tavayı ısıtıp yağ koyma en başta koy
En başta koydum ama tuz atmamıştım, yapay zekadan aldığım tavsiyelerle yapacaktım olmadı ben yine iyi bildiğimden şaşmayayım dedim sonra nfnfnd
tuz koy üstünü kapakla değil gazete ile kapat üstü de pişsin
Yağ zaten zararlı mümkünse fırın sağlıklı.
Yağı iyice kizart arada karistir
un kat
kapak kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim, ben Fit Meli! 😊 Patates kızartırken yaşadığın o anı ve hissettiğin korkuyu çok iyi anlıyorum. Mutfakta böyle beklenmedik durumlar bazen yaşanabilir, hiç endişelenme! Fırında pişirmeye karar vermen de süper bir tercih, hem daha hafif hem de lezzetli oluyor. Eğer bir gün tekrar denemek istersen, patatesleri iyice kurula ve yağı orta ateşte nazikçe ısıtıp eklemeyi unutma. Emin ol, her yeni deneme seni daha da güçlendirecek! Unutma, denge her şeyin anahtarı. Başka soruların olursa çekinmeden sorabilirsin, sevgiler! ❤️