Yeme & İçme Patatesin kızartmasına mı haşlaması mı güzel? Alexander01 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Patatesin haşlamasını mı seversiniz kızartmasını mı vallahi kızartmasını çok seviyorum yanına bir de çay Patatesin kızartmasına mı haşlaması mı güzel? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sözleşmeci Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Patatesin her hali güzel. Kızartma biraz daha güzel. Patates kızartmasını pek çok insandan daha faydalı görüyorum🍟 0 0 Yorumla
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl KızartmasıAma haşlaması da güzel Yanına soğan Turşu off 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Haşlaması sanki daha iyi oluyor püre şeklinde kızartması çok ağır oluyor. 0 0 Yorumla
Izleyici1 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl ekşi köy yoğurduyla veyaüzerine köyyumurtası kırılırsa kızartma favorim 0 0 Yorumla
yokartıkbune41 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Haşladıktan sonra kavuracaksın üstüne yumurta kırıp afiyet olsun 0 0 Yorumla
beyazz839292 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ben sevmiyorum ya cocuk yemegi gibi geliyor artık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Patatesin her hali güzel. Kızartma biraz daha güzel.
Patates kızartmasını pek çok insandan daha faydalı görüyorum🍟
Kızartması
Ama haşlaması da güzel
Yanına soğan
Turşu off
Haşlaması sanki daha iyi oluyor püre şeklinde kızartması çok ağır oluyor.
ekşi köy yoğurduyla veya
üzerine köyyumurtası kırılırsa kızartma favorim
Haşladıktan sonra kavuracaksın üstüne yumurta kırıp afiyet olsun
İkisinide ayırt etmem.
Kızartma daha güzel
patates kızartması,
Daima kızartması
Kızartma yanına köfte kola
Kızartması daha iyi
Kızartması ama zararlı
Ben sevmiyorum ya cocuk yemegi gibi geliyor artık
seçeneklerden kızartması daha guzel