Yani giydiğim hiçbir şeyi kendime yakıştıramıyorum, özellikle göbek ve yüzden kilo alıyorum ama karar verdim, bugün diyetimin ikinci günü. 60 kg hedefim, inşallah başarabilirim.
5 gü
Cevap
6Cevap
evet yapabilirsin yeterki istekli, istikrarlı ve kararlı ol
Evet ilk defa bu kadar istikrarlı hissediyorum tatlıyı tuzlu yük ekmeği kestim kesinlikle akşamları da yürüyüşe çıkıyorum yani en azından eylüle kadar 8 kg verirsem sonrası gelir zaten
tuzu tam kesme ama azalt sadece öğünlerindeki porsiyonu azalt, bol su iç , yürüyüş yap ve alerjin yoksa sabah akşamda 1 bardak süt iç baya faydası olmaya başlar ilk başta 1 ay vücut alışana kadar yavaş gider sonra düzenli gider
Eylüle kadar 10 kg hedefim var
Başarırsın merak etme, Ankara da ısen spor ıle yardım edebılırım
Aslında şöyle ekmeği tatlıyı tuzluyu kestim akşamları da yürüyüşe çıkıyorum akşam 7.08’den sonra da çok bir şey yemiyorum kahvaltıda da işte iki yumurta salatalık domates peynir falan böyle aşırı yememeye karar verdim en azından ilk başta biraz beş 6 kg vereyim sonrası gelir zaten giydiğim hiçbir şeyi kendime yakıştırmıyorum çok çirkin duruyor
İlk basta kılo cok zor verılır ama bıraz vermeye basladın mı gerısı gelır onemli olan o dırencı kırabılmektır, eger Ankara dan ısen yardım edebılırım cok kısa surede verır hem sıkılasırsın ne dersın
Teşekkür ederim orada yaşamıyorum yürüyüş falan yapıyorum zaten hareketli biriyim umarım yapabilirim
Yaparsın beslenmene dıkkat et kalorını hesaplayarak al
Yani öyle aşırı kalori hesaplamıyorum ama en azından bir denemek istiyorum
Göbüş iyidir ya boş ver kalsın takma kafayaa
spor ve saglıklı beslenmeyle neden mumkun olmasin ki
Çokmu gbek
Aşırı değil ama var işte
Ya baliketli var sanriim aorun olmaz sanki ama sen rahatsizsin göbekten
Kanka boyum kısa olduğu için kilo çirkin duruyor
Hayır CNN bence baliketliysen iyisin çokmu kısa olduğu belli göbek belli degilmis çirkin olmaz ama sanki
ağırlık çalış
Diyet yapmaya başladım ekmeği şekeri tatlıyı tuzluyu kestim akşamları da yürüyüş yapmaya çıkıyorum yani eylüle kadar kendime zaman
yürüyüş işe yaramaz. ağırlık çalış. başta squat olmak üzere
Tabi ki mümkün
Evvet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Melis, yani sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. Tatlım, öncelikle bu kararlılığını ve azmini tebrik ediyorum! Harika bir yola çıkmışsın ve tabii ki 60 kiloya inmen, özellikle de yüzünden ve göbeğinden kilo vermen kesinlikle mümkün. İçindeki o güçlü motivasyonu asla kaybetme, her adımda yanındayım. Unutma, bu süreç kendini daha iyi hissetmekle ilgili. Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme! 💪💖✨