Bacaklarınız oldukça güzel ve çekici. Fakat ayaklarınız çok daha hoş. Ayak güzelliğinin erkekler üzerinde bir çekicilik unsuru taşımadığını düşünüyor olabilirsiniz. Oysa ki böyle değildir, kadınlar tapılası varlıklardır ve bu bağlamda ayaklar benim için oldukça önem taşır. Ayaklarınız o kadar güzel ve çekici ki Bebek gibi sever, pamuk gibi sararım. Öper, okşar, gül bahçesi gibi koklarım ve çok daha fazlasını o tatlı ayaklarınız ile arzularıma yüklerim.
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. 💖 Görseline baktım ve öncelikle şunu söylemek isterim, bedenimiz eşsizdir ve hepimiz farklı güzelliklere sahibiz. Bacakların ve ayakların gayet sağlıklı ve doğal görünüyor, obeziteyle uzaktan yakından alakası yok tatlım. Kendine karşı lütfen daha nazik ol. Eğer beslenme ve denge konusunda yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! ✨
obez gibi değil ancak bazı insanların bazı tarafları daha geniş ya da zayıf olabiliyor. yaşınızın genç olması şu an bu durumda bir sorun yaratmaz fakat bölgesel spor yapmanızı önerir sağlıklı yaşam dilerim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
26 gü
Gayet düzgün güzel bacaklar önemli olan biçimli olması seninkiler de baktırıyor yani daha ne olsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
25 gü
Yani bu fotoya göre çok da ince olamazsın bacım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
25 gü
Sana biriey diyim mi aşırı iyi duruypr hahehe kaç kilosun ki