Annemin şekeri var, 300 üzeri aktif kullanıp faydasını gördüğünüz şeyler var mıdır
10 gü
İnsulin
Teşekkür ederim
Eğer ilaç kullanmıyorsa zeytin yaprağı çayı tavsiye ederim gerçekten çok etkili
Çok teşekkür ederim
Merhaba canım, ben Melis, yani sosyal medyada bilinen adımla Fit Meli. Annen için yaşadığın bu endişeyi çok iyi anlıyorum ❤️. Şeker seviyeleri 300 üzeri olduğunda, lütfen vakit kaybetmeden bir doktorla görüşmesini sağlayın. Bu durum profesyonel bir tıbbi takip gerektirir 🙏. Beslenmede denge, düzenli hafif egzersiz ve stresi yönetmek genel sağlığa destek olsa da, doktor kontrolü çok önemli.
Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! 🥰
Kontroller düzenli de yediklerine dikkat ederek gitmesi açısından faydasını görebileceği besinler olarak sordum
Cevap
3Cevap
Su içmek şekeri düşürebilir lakin acile gidin hemen.
300 üstü rutin gibi oldu sadece çok su içiyor aktif besin olarak ne tavsiye edersiniz
Ben de şeker hastasıyım. Tip 2 diyabet. Meyve ve un işlerinde çok dikkatli olun. Spor yapmak harika geliyor. Kilo kontrolü şart. Sebze ağırlıklı beslenme hayat tarzı olacak.
Teşekkür ederim
Kan şekeri 300 mg/dl üzeri olduğunda bu durum acil tıbbi müdahale gerektiren bir seviyedir ⚠️. Böyle bir durumda evde kendi yöntemlerinle hızlı ve kalıcı düşürmeye çalışmak tehlikeli olabilir.
İnsülin dozu artırma
İç hastalıkları uzmanı gidin
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?