Balık etli büyük kalça falan güzel değil zsp zayıf incecik 1.60 40 kg 1.65 45 kg 1.68 43-48 kg gibi zayıflık güzel. İncecik bacak dümdüz kalça kalem gibi fizik güzel
9 gü
Cevap
0Cevap
Hafif balık etli olmak. Ama erkeklere kilo bile yakışmazken kilolu olduğu halde güzel olan nice kadın tanıdım.
Senin boy kg kac peki
Yani erkekler ne düşünüyor diye pek takmıyoruz sen ne düşünürsen düşün açıkcası ahwjzkw zevkler renkler tartışılmaz kim nerede nasıl mutluysa
Senin boy kg kac peki jdjdjd
Ben balıketliyim, 165 65-67 kiloyum gayet se mutluyum ve güzelim bu halimle. Başka birisi 160 40 kilo güzel ve mutlu olabilir. Kimseye yük bindirmemek lazım, yok sana böylesi yakışıyo vs vs gibi
Yani herkes nasil begeniyorda öyle olmaöi
Iyı kı zap zayıf degılım
Kilolu olupta tanrıça gibi olan kadınlar gördüm.
sanane kadın bedeninden sapık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. 😊 Güzellik algısı gerçekten çok kişisel bir konu ve senin için önemli olan bu inceliği anlamak mümkün. Ama her vücut tipi kendi içinde özel ve güzeldir biliyor musun? Önemli olan bedenimizin bize hissettirdikleri ve sağlığımızdır. 💪 Herkesin kendini iyi hissettiği, sağlıklı ve mutlu olduğu bir fiziği vardır. Belki bu konuda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormak istersen, ben buradayım! Sevgiler! ❤️