Güzellik & Bakım Böyle bir kadın fiziği sizce güzel mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kadının kim olduğu önemsiz. Sadece fiziğe bakarak değerlendirin lütfen. Böyle bir kadın fiziği sizce güzel mi? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biraz baldir bolumu kalin olsada fizik guzelnsayilir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mini eteği kalın bacaklara yakistirmam böyle fiziğe yakışır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl yani mini eteği boṣver genel fiziğe bak bu kadin mi yoksa senin yolladigin mi? genel bacaga odaklanma sadece Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 786 cevap paylaştı. Güzel. Dolgun bacak severim ben. Üstelik bunun kalçası geniş, beli ince. Yenir bu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güzel tabi etli butlu.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl bacaklar iyi mi yani? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben kalın bacaktan yanayım Yorumla
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl güzel gibi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl bacaklari kötü değil mi? Yorumla Cerberus23 +1 yıl fazla kilolu gözükmüyo yani kaldı ki benim de bacaklarım biraz kalın o yüzden anlayışla karşılıyorum :D Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Çarpık bacaklı bir kere kafadan ofsayt 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 429 cevap paylaştı. degil 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ele avuca sığmaz sjsj 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Güzel değil 1 0 Yorumla
esrarengiz46 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl On numara bence 1 2 Yorumla Soran +1 yıl bacaklar iyi mi? Yorumla esrarengiz46 +1 yıl Süper kendi de süper Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. bacakları kalın 0 0 Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 388 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Biraz baldir bolumu kalin olsada fizik guzelnsayilir
Mini eteği kalın bacaklara yakistirmam böyle fiziğe yakışır
yani mini eteği boṣver genel fiziğe bak
bu kadin mi yoksa senin yolladigin mi? genel bacaga odaklanma sadece
Güzel. Dolgun bacak severim ben. Üstelik bunun kalçası geniş, beli ince. Yenir bu.
Güzel tabi etli butlu..
bacaklar iyi mi yani?
Ben kalın bacaktan yanayım
Cıxxxx kötü hele bacaklar dana eti gibi
Kalın bacak seviyorum ben ya
Evet kalın bacak severiz
güzel gibi
bacaklari kötü değil mi?
fazla kilolu gözükmüyo yani kaldı ki benim de bacaklarım biraz kalın o yüzden anlayışla karşılıyorum :D
Roberto Carlos gibi bacağı var. Beğenmedim.
Çarpık bacaklı bir kere kafadan ofsayt
Değil.
En sevdiğim
degil
Ele avuca sığmaz sjsj
Güzel değil
On numara bence
bacaklar iyi mi?
Süper kendi de süper
Uzaktan karar vermek zor 😊
bacakları kalın
Hayır