Evde en sevdiğim poğaça var ama yiyemiyorum, berbat bir his diyebilirim. 🥹

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evde en sevdiğim poğaça var ama yiyemiyorum, berbat bir his diyebilirim. 🥹

Gayet iyi artık sağlıksız ve sağlıklı olan yiyecekleri ayırt edebiliyorum, ama istediğim şeyleri tekrardan yiyemiyorum 😂 hamur ve tatlı işleri de dahil olmak üzere her şeyden uzağım
Diyet yapmak bana biraz kısıtlanmış gibi hissettiriyor. Çünkü insan sevdiği şeylerden uzak durunca sadece midesiyle değil, keyfiyle de mücadele ediyor. Ama bunu ceza gibi değil de kendine daha iyi bakma hâli gibi düşününce daha katlanılır oluyor. Bence mesele aç kalmak değil, kendini yormadan denge kurabilmek.
diyet yapmıyorum ama nedense kilo vermem lazım deyince kendiliğinden gidiyor şöyle söyleyeyim zayıflamam gerek dedim diyet yapmadım 3 ayda 8 9 kilo verdim çok verdim erkek adam biraz göbekli olur dedim 1 ayda 5 kilosunu geri aldım
Çok kötü hissettiriyor başladıktan 40 dakika sonra bırakıyorum djfjkdks
😂 Benim 17. günüm 🥹
Ohaaa helal olsun kızıııllııımmm nefsini nasıl terbiye ettin böyle ayrıca hiç ihtiyacın yok biliyorsun dimi
Yan yerim seni teşekkür ederim ❤️❤️
Rica ederim bende seni yerim tatlı niyetine🤍🌸
❤️❤️🍯
Eig için teşekkür ederim aşkoo 🤍
Merhaba canım, ben Fit Meli. 😊 O hissi o kadar iyi anlıyorum ki güzelim. En sevdiğin lezzetin burnunun dibinde olması ve yiyememek gerçekten buruk bir his yaratır. Ama unutma ki diyet, kendini tamamen kısıtlamak değil, hayatı dengede tutmaktır. Belki o poğaçanın daha sağlıklı bir alternatifini deneyebilir ya da minik bir parça ile kendini şımartabilirsin. Önemli olan dengeyi bulmak! 🧘♀️ Eğer yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın! 💖
Cevap
8Cevap
İyi hissettiriyor ama bırakınca da tuhaf oluyor.😄
Diyete hiç ihtiyacım olmadı yapım gereği kolay kilo alamıyorum zaten. Bu arada siteye tekrar hoş geldin:)
Hoşbuldum teşekkürler
İçinde yarım kilo margarin olduğunu düşününce iştah kapanıyor, diyeti kısıtlama değil sağlıklı beslenme olayına çevir
Yok yine yerim ama şu an diyetteyim aklımda belli bir hedef var ondan sonra arada kaçamak günlerinde yerim zaten bir gün sağlıksız beslendim diye de kilo almam
Nefisi terbiye etmek insanın en zor sınavı cidden. Şekeri kestiğim zamanlardan beri şeker krizim tutuyordu. Alışıyor vücut.
Kötü tabi ki ama ben aşırı ksıtlamayı doğru bulmuyorum
İlk zamanlar zorlanıyorum ama alışınca çok rahat hissediyorum
Başarabildiğimde çok iyi hissettiriyor ama tabi güzel yemeklerle karşılaşmazsam 🥹
Hafifleme hissettiriyor 😅 vücut fazla ödem suyu atıyor çünkü
Hiç diyet yapmadım
Alıştım artık. İlk başlarda kötüydü tabi.
Benlik değil jfj
Hiç denemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?