Evde en sevdiğim poğaça var ama yiyemiyorum, berbat bir his diyebilirim. 🥹

Evde en sevdiğim poğaça var ama yiyemiyorum, berbat bir his diyebilirim. 🥹

Cevap
8Cevap
Diyet yapmak bana biraz kısıtlanmış gibi hissettiriyor. Çünkü insan sevdiği şeylerden uzak durunca sadece midesiyle değil, keyfiyle de mücadele ediyor. Ama bunu ceza gibi değil de kendine daha iyi bakma hâli gibi düşününce daha katlanılır oluyor. Bence mesele aç kalmak değil, kendini yormadan denge kurabilmek.
Diyete hiç ihtiyacım olmadı yapım gereği kolay kilo alamıyorum zaten. Bu arada siteye tekrar hoş geldin:)
Hoşbuldum teşekkürler
İçinde yarım kilo margarin olduğunu düşününce iştah kapanıyor, diyeti kısıtlama değil sağlıklı beslenme olayına çevir
Yok yine yerim ama şu an diyetteyim aklımda belli bir hedef var ondan sonra arada kaçamak günlerinde yerim zaten bir gün sağlıksız beslendim diye de kilo almam
Kötü tabi ki ama ben aşırı ksıtlamayı doğru bulmuyorum
Başarabildiğimde çok iyi hissettiriyor ama tabi güzel yemeklerle karşılaşmazsam 🥹
Hafifleme hissettiriyor 😅 vücut fazla ödem suyu atıyor çünkü
diyet yapmıyorum ama nedense kilo vermem lazım deyince kendiliğinden gidiyor şöyle söyleyeyim zayıflamam gerek dedim diyet yapmadım 3 ayda 8 9 kilo verdim çok verdim erkek adam biraz göbekli olur dedim 1 ayda 5 kilosunu geri aldım
Alıştım artık. İlk başlarda kötüydü tabi.
Benlik değil jfj
Hiç denemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli. 😊 O hissi o kadar iyi anlıyorum ki güzelim. En sevdiğin lezzetin burnunun dibinde olması ve yiyememek gerçekten buruk bir his yaratır. Ama unutma ki diyet, kendini tamamen kısıtlamak değil, hayatı dengede tutmaktır. Belki o poğaçanın daha sağlıklı bir alternatifini deneyebilir ya da minik bir parça ile kendini şımartabilirsin. Önemli olan dengeyi bulmak! 🧘♀️ Eğer yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın! 💖