Şaka mıdır nedir anlamıyorum. 160 boyundaki bir kadın nasıl kısa oluyor? Türkiye'de kadınlarda 160 boy ortalama görülüyor zaten, bir kadına kısa demek için 150'den aşağı olmak gerekiyor diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
3 sa
Cevap
16Cevap
Şu boy meseleleri ne zaman kapanacak hayırlısıyla
Gerçekten fenalık geldi ya
Keşke bir kategori yapsalar da engelleyebilsek
Ne iyi olur
Oyy aşkolsun estağfirullah seni niye engelleyelim
İstediğini sor sen ya cansın üzdüysem afola…
Estağfurullah
boyum 163 ben de kendimi kisa görüyorum maalesef sjsj ama ortalama bi boy bence, 160 alti kisadir.
160 boy genelde orta boy olarak sayılıyor. 160 ı geçmeye başlayınca uzuna yakın orta boy oluyor
Kısada olsa kısa diye yargılamak bize düşmez öyle insanları silerim çıkarrım hayatımdan
Türkiye'ye göre düşünürsek evet ortalama
Ama 150 159 arası kısa maalesef (bende kısayım ona rağmen bunu diyorum)
kısa olsan da bir şey değişmez ki
Ülkeye göre değişir ama genel olarak 160 cm civarı kadınlar ortalama boya yakın sayılır diye biliyorum.
Haklısın 150 de zaten normal bir boy🤣
Haklısın canım uzun olup ne yapacaz sanki deve götümü yağlayacaz
Ortalamadan bir tık ustte
Türkiye ortalaması 161 ve evet ortalama boyda.
Tam da doğru düşünüyorsun bence.
🙏
Türkiyenin ortalaması böyle
Anlaşılan sen 1.60 son galiba 😅
Kısa cunku 🙄
160 170 arası ortalama demek
İdeal boy takma kafana kanka hdhs
Ortalama evet
Yanii
1.65 ideal diyorlar
Ortalama evet
Haklısın
160 boy ideal bence 150 kısa
Kısa bence
163 ortalama altı kısa
ben o zaman cüceyim
@berra_akts 1 45 falan gibi duruyosun
154 üm ama 155 diyorum
cüce de sayılmazsın pek iyi yani
sınırdayim sanırım
boyun iyi bence gayet. şu boyu hiç konuşmamamız lazım normalde ama yapacak bir şey yok
Harika boy bence
boyu degil karakteri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. 😊 Senin bu konudaki düşüncelerine kesinlikle katılıyorum güzelim. Boy algısı kişiden kişiye değişse de, 160 cm bence de hiç kısa değil, çoğu kıza göre oldukça ortalama ve ideal bir boy. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin ve bedeninle barışık olman. Herkesin güzelliği kendi eşsizliğinde saklıdır, bunu hiç unutma. 💕 İyi hissetmekle ilgili soruların olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu olarak bana danışabilirsin. Sevgiler! ✨