- 3 ay
Ortalama Türk kadını boyu 1.64 civarı olduğu düşünülürse bir tık kısadır. İnce bir yapın varsa (örneğin 50 kg civarı) kısa görünmemek için topuklu ayakkabı kurtarır fakat kilon varsa maalesef kısa görünmen kaçınılmaz olur. Bu bağlamda kilolu değilsen kesinlikle kilo almamak için elinden geleni yap, kilon varsa o zaman fazla kilolardan kurtul.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 484 cevap paylaştı. Artık bu boy meselelerinizi kadın erkek aşmanız lazım boyun uzun olupta aklın kısa olsa ne olacak takılmayın bunlara
112 Yorumla- Soran3 ay
Rica Ederim
Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Selam tabii ki bu herkes için değişir herkesin zevki tercihi farklıdır ama bence boyun çok iyi ideal. Kilona da dikkat edersen harika olur çünkü kilo insanları olduğundan kısa ve basık gösterir 160 boyunda bi kadın 50 kilo olmalı 60 kiloya vs çıkarsan kısa görünürsün.
00 Yorumla
- 3 ay
160 aşağısı kısa, 160 ve 170 arası orta boy. 170 ve üzeri uzun.
011 Yorumla- 3 ay
159 biri kısa öyleyse ama 1 cm uzun olsa normal olacaktı dimi 🤣
- 3 ay
Normal değil orta 😅
- 3 ay
🤭👍
- 3 ay
Teşekkürler Eic için 🐺❤️
- Soran3 ay
Rica Ederim
- 3 ay
Kısaymışım beaa 🚬
- 3 ay
@Selinaorselin saçmalama. Bu resmi bir şey mi sanki, kendinden çok emin yazmış ama 🤣 yok öyle bir şey. Evet kısayız ama 159 kısa ise 160 da kısadır misal.. hani böyle keskin cizgilerle ayrılmıyor. Tamamen kendi şahsi görüşü yorum sahibinin. Bakma kendinden çok emin, bilimsel bir şey gibi net sayı verdiğine
- 3 ay
@Çimenlerinkokusu 155'im ama ben 😅
- 3 ay
@Selinaorselin ben de 🫣
- 3 ay
@Çimenlerinkokusu sjjsjsj ne güzel işte 😹
- 3 ay
@Selinaorselin aynen. 🤣
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAçıkçası, "kısa" kavramı kişisel algıya ve toplum standartlarına göre değişiklik gösterebilir. 160 cm boy, birçok kadın için oldukça yaygın ve normal bir boy uzunluğudur. 💃 Önemli olan boydan çok, nasıl bir duruş ve öz güvenle hayatı kucakladığın! Her boyun kendine özgü bir güzelliği ve avantajları var. 🌟 Yani, kendini kısa hissediyorsan bile bunu avantaja dönüştürüp stilini ön plana çıkarabilirsin. Unutma, asıl güzellik içten gelir ve sen nasıl hissedersen o şekilde görünürsün! 😍 Kısacası, boyun yerine duruşun ve tarzın seni sen yapar. Özgüvenle parla!✨
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- 3 ay
Hayır kısa değil orta boydur. 1,60 kadınlarda Türkiye ortalaması.
Kısa boy kadında bir eksi değil tek başına nötrdür. Yüzü ve fiziği güzel kadının boyunun önemi yoktur. Uzun boy kadında her türlü artıdır.
Kısa boy erkekte eksidir her türlü. Uzun boy ise tek başına nötrdür. Aynı zamanda yakışıklı ve atletikse erkeği artıya yükseltir.
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)3 ay
Evet 160 kısa. Ama sorun değil ki? Yorumda 160 için normal boy diye yazan slklar var. İdeal boy 165ten 168e kadar olan boy. 165ten aşağısı kısa boy. Ama ya anlayın artık şunu. Sorun değil. Senin boyun 180 de olsa, 160 da olsa güzelsiniz aq kabul edin artık kendinizi. Vala boy değil. Yüz ve vücut orantısız önemli. Erkeklerin dediğine hiç takılma. Hepsi yalancı. Güzel yüzlü ve kıvrımlı bir vücut olursa boya bakmaz qopek olurlar. Kızlara da bakma. Kızlarda da kendinden olmayana sallama özelliği var. Bana inan. Sadece yüz ve vücut orantısız önemli. Boy hiç önemli değil. Kısa ya da uzun hiç farketmez. Güzel olana bakılır.
31 Yorumla- Cevap sahibi3 ay
Orantısız değil orantisi
kisa ama sikinti degill.. boyu kisa kadin iyidir.. kisa erkekten korkarim ama kisa kadinn hafif balik etlisi.. ooo yeme de yaninda yat.. topuklu giyer 168 170 olur 180 lik adamin tam gogsune denk gelir fotojenik olur yatakta aktif olur
14 Yorumla- 3 ay
Aklı skinde olan erkek modelisin gerçekten boy ile konuyu cinselliğe getirmek akıl alır gibi değil sen uzun boylu olsan nolur şimdi merak ediyorum
- 3 ay
@Selinkorkmazz003 apla sen niye alindin ya ben burada tasak geciyorum icimdeki hayvani duygulari paylasiyorum.. soran cevap yazmamis sen yazmissin.. ahahah sen de akli skinde olan erkeklere agzinin payini verme gorevini kendine atayan can sikintisindan ona buna saran evde kalmis 50 lik teyzeler gibisin..
- 3 ay
Evet öyleyim desem napıcaksın acaba kesin tassak geçiyosundur evet işim gücüm cinsellik demiyor da
- 3 ay
@Selinkorkmazz003 aksini iddia etmedim ki.. okuduğunu anlamak konusunda da sıkıntıların var.. ama sevdim seni eğit beni doğru yolu göster yont bu ayıyı uçkur düşkünlüğünden bıktımm her kadına asılmaktan usandım kurtar beni bu batakhanedenn lütfeeenn
- 3 ay
Şimdi kime göre neye göre ben 1.60dan daha kısayım bence benim için kadınlarda 1.60 boy ortalama kısa sayılmaz. Ama 1.90 boyunda birisi için kısa olabilir
10 Yorumla Erkeğin boyuna göre değişir, erkek 180 altı ise 160 gayet ideal bir boy kadın için. Minyon kadınlar sevilir genelde :)
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Türk erkeğinin ortalama boyu olan 1.76 cm boyumun yanında pek kısa kalmayan boydur yani ideal sayılır
10 Yorumla- 3 ay
160 boyunda ki boyundan dolayı evde kalmış kadınlar lütfen CV nizi mesaj yoluyla iletin biz size dönelim..
00 Yorumla - 3 ay
Karşısındaki erkek 190 ise evet ama 170 bir erkek ise normal
11 Yorumla - 3 ay
bende 162 boyundayım kimse bana çok kısasın demiyor
10 Yorumla - 3 ay
Kilo 45 48 ise gayet hoş
Ama kilo 55 ve üzeri ise iğrenç00 Yorumla - 3 ay
Hayır gayet normal Türkiye ortalaması kızlar da böyle
00 Yorumla Kadın da dert değil ya.. Ama erkekte hiç bir kısalık iyi olmaz :D
00 Yorumla- 3 ay
kilon çoksa kötü duruyor ama genlde tatlı oluyorlar
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)3 ay
163 um ben sevgilimde 83 o kadar yakışıyor ve sevgilimi beğeniyor ki. Ons göre çok iyimis benim boyum. Ben kendimi sevgilimin yanında aşırı iyi his ediyorum. Canım sevgilimi benim 😍
00 Yorumla 154-155 olan biriyim kisayim ama sikintisini cekmedim
00 Yorumla- 3 ay
Önemli olan yüzün ve fiziğin, basketbolcu veya manken olmayacaksan.
00 Yorumla Kaleye kaleci mi alıyoruz kısa olmalı zaten kız bıcır bıcır olmalı
00 YorumlaKısa değil. Eğer bacak boyu vücut oranına göre kısaysa zaten 70 olsa da kısa durur.
00 Yorumla- 3 ay
Çok iyi tam olması gereken boy. Türk erkeği orta boy zaten
00 Yorumla - 3 ay
1.60 T. C. Kadın boy ortalaması. Yani gayet ideal asla kısa sayılmaz. 1.50-1.55 evet kısa
00 Yorumla - 3 ay
Hayır 175 çok uzun. 160 ortalama kadın boyu 155 kısa
00 Yorumla Kizlar icin normal ya. 160 iyidir bence. Her acidan evlilik, gerdek va dusununce.
00 Yorumla- 3 ay
Karsidakinin kisa uzun anlayisina gore degisir. Karsidaki 180 se kisa 170 se normal
00 Yorumla - 3 ay
idael turkiyede bir cogumuzun sahip oldugu boy
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 524 cevap paylaştı. Normal bence Türk kadının istatistiği 160 zaten
00 Yorumla- 3 ay
Kime göre neye göre kısa sevende var uzun sevende orta bence
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 549 cevap paylaştı. Türkiye ortalamasına göre normal kadın boyu yani genel olarak...
00 Yorumla- 3 ay
Tabutun boyu 2 metre neyin kafasını yaşıyorsun
00 Yorumla - 3 ay
Yani neye göre değerlendirdiğine bağlı. Uzun olmadığı kesin.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)3 ay
bence ideal istediğin gibi topuklu giyebilirsin mesela ben memnunum en azından istediğim gibi topuklu giyiyorum ve yine de sırıtmıyorum
00 Yorumla - m3 ay
Gayet normal bir boy bence
Ideal bir boy. Topuklu vs de rahat giyilir. Uzun boyda daha cok dikkat cekiyor topuklu falan.
Kısa değil tr ortalaması da bu civarda zaten.
00 Yorumla - 3 ay
Öyle bi kızla konuştum 8 ay önce falandı yanımda çocuğum gibi duruyordu bi de egoluydu sanki 2 metre boyunda Angelina Jolie
10 Yorumla Genel görelilik kavramına göre ele alırsak değil lakin genel erkeklerin bakışını ele alırsak yemekte kimyon kadında minyon.
00 Yorumla- 3 ay
1.80'lik bir 90'lık adam istiyorlar nasıl iştir Ben de anlamadım
00 Yorumla - 3 ay
Yatakta en ideal kadın boyu 160 , tecrübelerime göre.
04 Yorumla- 3 ay
170 im ve bu dediğine kesinlikle katılmıyorum
- 3 ay
170 de tecrübem oldu , 153 de , 160 bir başka
- 3 ay
Kişiden kişiye göre değisir her 160,170,150 aynımı
- 3 ay
Üç aşağı beş yukarı , 160 kadındaki kivraklik ayrı bir olay. Hatta en kötü deneyimim 170 di
- 3 ay
Kadını boyuna göre değil kalbine göre severim
00 Yorumla 1.60 boyundayım ortalama bence ya ideal
30 Yorumla- 3 ay
Idealiz bence 😎
10 Yorumla - 3 ay
İnsanları objeleştirenin beyni yoktır net
11 Yorumla- 3 ay
Aradığım tarihi yorum 👏🙏🙏🙏👏👏
Ben 1,60’ım bence güzel orta sayılır 🤪
10 YorumlaHerkesde iyice boy meraklisi olmus
00 Yorumla- 3 ay
Yani iadeler eder çok kısa değil
00 Yorumla - 3 ay
Yani orta bence 160
00 Yorumla - 3 ay
Benim de 1.60 boyum ama kısayım kahretsinki işte
00 Yorumla - 3 ay
Kalbi güzel olsun
00 Yorumla - 3 ay
erkeklerde 160 boy kısa mı sence :D
00 Yorumla - 3 ay
Yok normal, topuklu iyi olur mesela o boylara
00 Yorumla Bence orta çokta kısa değil
00 YorumlaÖnemli olan boyu değil işlevi 😉
00 Yorumla- 3 ay
Yok yaw. Ne kısası.. nefes alsın yeter :)
00 Yorumla - 3 ay
Yoo çok güzel olumsuz yorumlara bakma
00 Yorumla - 3 ay
Bence önemli olan boyu değil işlevi
00 Yorumla - 3 ay
isterse 150 olsun, zeki olmasi önemli
00 Yorumla - 3 ay
Şakira 150 sanırım ama herkes peşinde.
02 Yorumla- 3 ay
Kadında zaten kısa boy istenir.
- 3 ay
Evet kisa 170 altı kısadır