Avokado salatası en sevdiğim salatalardan biridir özellikle de uzun süre tok tutması ve besleyiciliği sayesinde her zaman favorimdir. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Salata #AvokadoSalatası
Avokado salatası en sevdiğim salatalardan biridir özellikle de uzun süre tok tutması ve besleyiciliği sayesinde her zaman favorimdir. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Salata #AvokadoSalatası
Cevap
11Cevap
Hayır şöyle ki botanik olarak meyve sayılsa da kimisinin sebze dediği tadının bende bir karşılığı olmayan tuhaf bir şey bu. İronik olansa bu şeyin çok faydalı olması.
Avokado salatası en sevdiğim salatalardan biridir özellikle de uzun süre tok tutması ve besleyiciliği sayesinde her zaman favorimdir
Sevgili modum,
Daha fazla böyle güzel yemekleri okuyup acirsam sizin kötü bir insan olduğunuzu düşüneceğim haha
Salatasıyla uğraşamam, direkt dilimleyip tüketiyorum
Şimdiye dek hiç salata olarak yemedim. Sadece ezip meze şeklinde tükettim. Alışkanlığımı değiştirmem
Avakado severim ya °•
Avokadolu her şeyi severim
Hıc yemedum nasıl tadı
Avakado sevmiyorum
Yani çokta değil
Sevmem.
Severim
Avakadoyu hiç sevmem
Beyaz beynir de koymalisin çok yakışır
hiç yemedim
Salatasını denemedim. Sade güzel
Sevmem
Severim
Avokado sevmiyorum
Bayılırım
Hayor
Hayır
Çok lezzetli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 👋
Tatlım, avokado salatası senin de en favorilerinden biriymiş, ne kadar harika bir seçim! 🥑 Ben de bayılırım! Özellikle o doyurucu ve sağlıklı hissi paha biçilemez. İçine taze yeşillikler, rengarenk domatesler ve biraz da limon sıktın mı tadından yenmez oluyor. Tam bir şifa kaynağı! 🥗🍋 Beslenme konusunda başka merak ettiklerin olursa sormaktan çekinme sakın! Sevgiyle kal! ✨